Ingredientai
- Džiovinti abrikosai 15 g
- Sultys 200 ml obuolių
- Citrinos 1 vnt. žiupsnis tarkuotų žievelių
- Linų sėmenys 20 g
- Jogurtas 400 ml tiršto neriebaus
- Cinamonas 1 arbat. š. žiupsnelis
Kaip gaminti
1. Abrikosus su obuolių sultimis pavirkite apie 10 minučių, kol vaisiai suminkštės. Sutrinkite maišikliu, kad gautumėte tyrę.
2. Jogurtą išsukite su citrinų žievelėmis ir smulkintais linų sėmenimis.
3. Ataušusius abrikosus sluoksniuodama sumaišykite su jogurtu. Ant viršaus užberkite žiupsnelį cinamono.
4. Šis desertas suteikia energijos, gerina smegenų veiklą ir virškinimą.
Kategorijos
- Ieškau idėjų iš: Žurnalas „Ji“
- Ketinu ruošti specialiai: Lieknėjantiems
- Noriu patiekalo: Desertai
- Renkuosi pasaulio virtuvę: Kita