Ingredientai
- Obuoliai 4 vnt. didesni
- Faršas 300 g kalakutienos
- Ryžiai 3 valg. š. virtų
- Razinos 1 valg. š.
- Aliejus 1 arbat. š.
- Grietinėlė 2 valg. š.
- Sūris 30 g tarkuoto fermentinio
- Česnakai 1 skiltelės
- Svogūnai 30 g
- Vištienos prieskoniai 1 arbat. š. žiupsnelis
- Juodieji pipirai 1 žiupsnelis maltų
- Druska 1 žiupsnelis
Kaip gaminti
1. Kalakutienos faršą apkepkite keptuvėje su smulkintais svogūnais ir česnakais, paskaninkite vištienos prieskoniais, pipirais, pasūdykite.
2. Į pravėsusį faršą sudėkite išmirkytas razinas, supilkite grietinėlę, sudėkite sūrį ir gerai išmaišykite.
3. Obuolių viršūnėles su koteliais nupjaukite, vidų išskobkite ir susmulkinkite, sudėkite į faršą. Į obuolius pridėkite faršo, sustatykite į aliejumi pateptą kepimo skardą ir kepkite 170°C karštumo orkaitėje apie 20 min.
Kategorijos
- Ieškau idėjų iš: JI24.lt
- Ketinu ruošti specialiai: Pietums, Vakarienei
- Noriu patiekalo: Kepsniai
- Renkuosi pasaulio virtuvę: Kita