Ingredientai
- Kalakutiena 400 g krūtinėlė
- Paprikos 1 vnt.
- Česnakai 3 skiltelės
- Žirniai 200 g
- Morkos 1 vnt.
- Pomidorų padažas 3 valg. š.
- Medus 2 valg. š.
- Prieskoniai (mėgstami) 1 žiupsnelis
- Sojų padažas 2 valg. š. pagal skonį
Kaip gaminti
1. Kalakutieną susmulkinkite ir pakepinkite su česnaku.
2. Kai mėsa apkeps, sudėkite šiaudeliais pjaustytas morkas bei papriką ir patroškinkite.
3. Baigiant kepti, supilkite pomidorų padažą, medų ir žaliuosius žirnelius bei patroškinkite dar kelias minutes.
4. Patiekite su virtais ryžiais ir žaliaisiais žirneliais
Receptą atsiuntė Neringa Laurinaitienė
Kategorijos
- Ieškau idėjų iš: Skaitytojų receptai
- Ketinu ruošti specialiai: Pietums, Vakarienei
- Noriu patiekalo: Troškiniai
- Renkuosi pasaulio virtuvę: Kinų