Ingredientai
- Kopūstai 1 vnt.
- Svogūnai 1 vnt.
- Kiaušiniai 2 vnt.
- Pievagrybiai 250 g
- Pesto padažas 2 valg. š. su bazilikais
- Manai 125 g
- Daržovių sultinys 1 vnt. kubelis natūralaus
- Sviestas 1 valg. š.
- Petražolės 1 valg. š.
- Krapai 1 valg. š.
- Citrinos 1 vnt. sultys
- Džiūvėsiai 50 g
- Druska 1 arbat. š. pagal skonį
- Pipirai 1 arbat. š. pagal skonį
Kaip gaminti
1. Kopūstą sutarkuokite stambia trintuve, nuspauskite sultis, sukrėskite į dubenį, įmuškite kiaušinius, suberkite manų kruopas, pasūdykite, pagardinkite citrinų sultimis, prieskoniais, pesto padažu.
2. Svogūną nulupkite, susmulkinkite, su kubeliu trupinto sultinio pakepinkite svieste.
3. Pievagrybius išvalykite, nuplaukite, susmulkinkite, pakepinkite su svogūnais.
4. Atvėsusią svogūnų masę sukrėskite į kopūstus, gerai išmaišykite, jeigu skystoka, įberkite avižinių dribsnių.
5. Iš gautos masės formuokite paplotėlius, apvoliokite džiūvėsėliuose ir kepkite ant mažos ugnies, kol dailiai apskrus.
Kategorijos
- Ieškau idėjų iš: Žurnalas „Ji“
- Ketinu ruošti specialiai: Pietums, Vaikams, Vakarienei, Vegetarams
- Noriu patiekalo: Kepsniai
- Renkuosi pasaulio virtuvę: Kita