Ingredientai
Kaip gaminti
- Paimkite imbiero šaknį, nuplaukite ją po tekančio vandens srove, nusausinkite ir smulkiai sutarkuokite. Galite ir supjaustyti imbierą griežinėliais. Beje, šaknis neturi būti storesnė kaip 4 centimetrai.
- Nuplaukite šviežią agurką, nuskuskite žievelę ir supjaustykite mažais gabalėliais. Sudėkite susmulkintą daržovę į 2 l stiklainį, taip pat sukrėskite smulkiai sutarkuotą ar griežinėliais supjaustytą imbierą.
- Kruopščiai nuplaukite citriną ar žaliąją citriną ir, nenulupusios žievelės, susmulkinkite nedideliais gabalėliais. Visus ingredientus sumaišykite ir užpilkite 2 l verdančio vandens.
- Susidariusiam gėrimui būtina pernakt pastovėti, o gerkite ryte ir visą dieną prieš kiekvieną rimtesnį valgį. Aišku, skonis šio gėrimo – ne iš maloniųjų, tačiau būtent jis padės jums numesti porą kilogramų per savaitę neįdėjus pernelyg daug pastangų. Maža to, imbierų vanduo labai tonizuoja ir pasižymi naudingosiomis savybėmis.