Ingredientai
- Faršas 500 g gali būti paukštienos, kiaulienos, jautienos – rinkitės pagal skonį
- Druska 1 žiupsnelis
- Juodieji pipirai 1 žiupsnelis maltų
- Kiaušiniai 1 vnt.
- Sūris 150 g
- Persikai 2 vnt. konservuotų persikų puselės
- Svogūnai 1 vnt.
Kaip gaminti
1. Į mėsos faršą įmaišykite smulkintus svogūnus ir prieskonius, pasūdykite, įmuškite kiaušinį.
2. Suformuokite delno dydžio maltinukus ir dėkite į kepimo skardą. Kepkite, kol apskrus.
3. Prieš baigdama kepti ant maltinukų užberkite tarkuoto sūrio ir smulkintų persikų. Dar kelias minutes pakepkite, kol sūris išsilydys.
Skanaus!
Receptą atsiuntė Neringa Laurinaitienė
Kategorijos
- Ieškau idėjų iš: Skaitytojų receptai
- Ketinu ruošti specialiai: Pietums, Vakarienei
- Noriu patiekalo: Kepsniai
- Renkuosi pasaulio virtuvę: Kita