Ingredientai
- Agurkai 2 vnt. marinuoti
- Kiaušiniai 3 vnt. 2 - tešlai ir 1 virtas - padažui
- Miltai 200 g
- Malta mėsa 300 g
- Sūris 150 g tarkuoto fermentinio
- Druska 1 žiupsnelis pagal skonį tešlai ir padažui
- Prieskoniai (pagal skonį) 1 žiupsnelis
- Grietinė 100 g padažui
- Majonezas 100 g padažui
- Krapai 10 g padažui; pagal skonį
Kaip gaminti
1. Mažais kubeliais supjaustykite agurkus. Į indą įmuškite kiaušinius, įpilkite vandens, sumaišykitte su miltais.
2. Į tešlą įmaišykite maltą mėsą, tarkuotą sūrį bei susmulkintus agurkus.
3. Į keptuvę pilkite aliejaus ir kepkite blynelius.
4. Pagaminkite padažą: susmulkinkite virtą kiaušinį ir sumaišykite su grietine, majonezu, krapais.
Skanaukite karštus su paruoštu padažu.
Receptą atsiuntė Neringa Laurinaitienė
Kategorijos
- Ieškau idėjų iš: Skaitytojų receptai
- Ketinu ruošti specialiai: Pietums, Vaikams, Vakarienei
- Noriu patiekalo: Kepsniai
- Renkuosi pasaulio virtuvę: Kita