Ingredientai
- Morkos 1 kg
- Vanduo 1 l marinatui
- Druska 1 valg. š. marinatui
- Actas 1 valg. š. 9 proc. - marinatui
- Laurų lapai 3 vnt. marinatui
- Cinamonas 1 žiupsnelis marinatui
- Gvazdikėliai 1 žiupsnelis marinatui
Kaip gaminti
- Morkas nuplaukite, sudėkite į verdantį vandenį ir virkite penkias minutes.
- Išgriebtas morkas atvėsinkite ir nulupkite, didesnes galima supjaustyti.
- Iš nurodytų produktų išvirkite marinatą, sudėkite morkas ir virkite dešimt minučių.
- Karštas daržoves išgriebkite, sudėkite į stiklainius, užpilkite marinatu ir užsukite.
Knyga „Konservuojame namie“ |
Receptas iš knygos „Konservuojame namie“, kulinarė Asta Žvikevičienė
Kategorijos
- Ieškau idėjų iš: JI24.lt
- Noriu patiekalo: Atsargos žiemai
- Renkuosi pasaulio virtuvę: Kita