Ingredientai
- Marmeladas 150 g
- Sausainiai 540 g 2 pakeliai (360 g) šviesių, pvz. "Gaidelis" ir 1 pakelis (180 g) šokoladinių, pvz. "Selga"
- Sviestas 200 g
- Grietinė 500 g
- Kakava 2 valg. š.
Kaip gaminti
1. Sutrupinkite sausainius, supjaustykite marmeladą. Ištirpinkite sviestą. Palaukite, kol atvės.
2. Sumaišykite sausainius su marmeladu, cukrumi, kakava, tirpintu sviestu ir grietine.
3. Apvalų indą išklokite maistine plėvele, supilkite sausainių mišinį ir palaikykite per naktį.
Receptą atsiuntė Neringa Laurinaitienė
Kategorijos
- Ieškau idėjų iš: Skaitytojų receptai
- Ketinu ruošti specialiai: Vaikams
- Noriu patiekalo: Desertai
- Rengiu šventę: Vaikų šventė
- Renkuosi pasaulio virtuvę: Kita