Ingredientai
- Šaldyta sluoksniuota mielinė tešla 500 g
- Obuoliai 4 vnt. raudoni
- Rudasis cukrus 3 valg. š.
- Kiaušiniai 1 vnt. pusė
- Cinamonas 1 arbat. š. pagal skonį
Kaip gaminti
1. Tešlą atšildykite, iš jos išspauskite norimo dydžio skritulėlius ir išdėliokite karščiui atsparioje kepimo skardoje.
2. Skritulėlių viduryje pirštu įspauskite nemažą duobutę obuolio griežinėliui įdėti, pagal skonį berkite cinamono.
3. Obuolius gerai nuplaukite ir supjaustykite vidutinio dydžio griežinėliais, išdėliokite ant tešlos skritulėlių.
4. Kiaušinį išplakite iki vientisos masės, tada plačiu šepetėliu aptepkite tešlos kraštelius, apibarstykite ruduoju cukrumi.
5. Bandeles kepkite iki 220 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 15 min.
Kategorijos
- Ieškau idėjų iš: Žurnalas „Ji“
- Ketinu ruošti specialiai: Pusryčiams, Vakarienei
- Noriu patiekalo: Kepiniai, Užkandžiai
- Renkuosi pasaulio virtuvę: Kita