Ingredientai
- Moliūgų tyrė: 125 g
- Kiaušiniai 1 vnt.
- Cukrus 70 g ir cukraus kristalų - papuošimui
- Cinamonas 1 arbat. š.
- Vanilinis cukrus 1 arbat. š.
- Imbieras 4 g malto imbiero - 1/2 arbat. š.
- Miltai 180 g
- Kepimo milteliai 1 arbat. š.
- Juodasis šokoladas 100 g puošimui
Kaip gaminti
1. Sumaišykite visas tešlai skirtas sudedamąsias dalis: moliūgų tyrę, kiaušinį, cukrų, vanilinį cukrų, cinamoną, maltą imbierą, miltus, kepimo miltelius.
2. Formuokite sausainėlius ir dėkite juos į kepimo skardą, išklotą kepimo popieriumi.
3. Susmulkinkite šokoladą ir iš jo gabalėlių formuokite sausainio veidelį.
4. Apie 30–35 min. kepkite 180 °C orkaitėje. Iškepusius skanėstus apibarstykite cukraus kristalais.
Plačiau skaitykite: Pašėlusios idėjos Helovino vaišėms