Ingredientai
- Sultys 300 ml pomidorų
- Krienai 1 arbat. š.
- Citrinos 1 vnt. 1/4 citrinos sulčių
- Juodieji pipirai 1 žiupsnelis pagal skonį
- Druska 1 žiupsnelis pagal skonį
- Tabasko padažas 1 arbat. š. pagal skonį
- Vusterio padažas (pagal skonį) 1 arbat. š.
- Salierai 1 vnt. šakelė - papuošimui
- Ledo kubeliai (pagal skonį) 4 vnt.
Kaip gaminti
1. Pomidorų sultis, tabasko ir Vusterio padažus, krienus, citrinos sultis gerai suplakite plaktuvu.
2. Pridėkite ledo pagal skonį, kokteilį pabarstykite juodaisiais pipirais, druska ir papuoškite saliero šakele.
Plačiau skaitykite: Pašėlusios idėjos Helovino vaišėms