Ingredientai
- Bulvės 4 vnt.
- Česnakai 4 skiltelės
- Džiūvėsiai 50 g malti
- Druska 1 žiupsnelis pagal skonį
- Juodieji pipirai 1 žiupsnelis pagal skonį, malti
- Aitrioji paprika 1 arbat. š. miltelių, pagal skonį
- Rozmarinai 20 g švieži, pagal skonį
- Aliejus 2 valg. š.
Kaip gaminti
1. Bulves gerai nušveiskite, supjaustykite skiltelėmis, sudėkite į karščiui atsparią kepimo formą, apšlakstykite aliejumi.
2. Česnakus nulupkite, sukapokite, sumaišykite su džiūvėsėliais, rozmarinų šakelėmis, druska, pipirais, aitriąja paprika ir užbarstykite ant bulvių.
3. Kepkite karštoje orkaitėje apie 20 min.
Kategorijos
- Ieškau idėjų iš: Žurnalas „Ji“
- Ketinu ruošti specialiai: Pietums, Vakarienei
- Renkuosi pasaulio virtuvę: Kita