Ingredientai
- Duona 2 vnt. 2 nemaži gabalėliai itališkos apvalios duonos
- Grietinė 2 valg. š.
- Varškė 300 g riebios
- Česnakai 2 skiltelės
- Džiovinti pomidorai 8 vnt. aliejuje
- Gražgarstės 40 g
- Raudonėliai 1 arbat. š. pagal skonį
- Sūris 2 vnt. 2 riekelės mėgstamo brandinto
- Saulėje džiovintų pomidorų padažas 2 valg. š.
Kaip gaminti
1. Duoną įpjaukite taip, kad tilptų įdaras, bet duona neišsižiotų, tada į vidų tepkite saulėje džiovintų pomidorų padažo, klokite po brandinto sūrio riekelę, tepkite kelis kartus per sietelį pertintos, su grietine, česnakais, raudonėliais ir juostelėmis pjaustytais saulėje džiovintais pomidorais sumaišytos pasūdytos varškės.
2. Paruoštą sumuštinį gerai suspauskite ir kepkite karštoje orkaitėje ant grotelių apie 5 min. Tiekite su gražgarsčių lapeliais.
Plačiau skaitykite:
Kategorijos
- Ieškau idėjų iš: Žurnalas „Ji“
- Ketinu ruošti specialiai: Vakarienei, Vegetarams
- Noriu patiekalo: Užkandžiai
- Rengiu šventę: Vakarėlis
- Renkuosi pasaulio virtuvę: Italų