Ingredientai
- Dešrelė (pagal skonį) 1 vnt.
- Pailga bandelė 1 vnt.
- Paprikos 20 g
- Sūris 20 g brandinto sūrio - viena riekė arba žiupsnis tarkuoto
- Agurkai 1 vnt. marinuotas agurkėlis
- Česnakai 1 skiltelės
- Pomidorų padažas 1 valg. š.
- Vorčesterio padažas 1 arbat. š. šlakelis pagal skonį; arba garstyčių
Kaip gaminti
1. Dešrelę apkepkite keptuvėje.
2. Marinuotą agurkėlį ir papriką smulkiai supjaustykite, česnaką sutrinkite. Viską sumaišykite.
3. Bandelę įpjaukite išilgai, į vidų įpilkite pomidorų padažą, sudėkite agurkėlio, paprikos ir česnako masę. Įdėkite dešrelę, apšlakstykite Vorčesterio padažu arba aptepkite garstyčiomis. Ant viršaus uždėkite riekę sūrio.
4. Pašaukite bandelę į orkaitę ir kepkite, kol išsilydys sūris.
5. Sumuštinį galite patiekti su mėgstamų salotų lapais, pomidorais, šviežių daržovių salotomis.
Kategorijos
- Ieškau idėjų iš: JI24.lt
- Ketinu ruošti specialiai: Vakarienei
- Noriu patiekalo: Užkandžiai
- Renkuosi pasaulio virtuvę: Kita