Ingredientai
- Salotos 1 vnt. Pekino
- Cukinijos 1 vnt. šviežia nedidelė
- Pievagrybiai 200 g
- Vištiena 400 g filė
- Paprikos 1 vnt. raudonoji
- Fetos sūris 200 g
- Sojų padažas 2 valg. š.
- Česnakai 3 skiltelės
- Apelsinai 1 vnt.
- Aliejus 2 valg. š. kepti
- Aitrioji paprika 1 arbat. š. žiupsnelis
- Druska 1 arbat. š. pagal skonį
Kaip gaminti
1. Vištieną supjaustykite pailgais gabalėliais, pagal skonį berkite druskos, nedidelį žiupsnelį aitriosios paprikos miltelių, smulkiai sukapotų česnakų, gerai išmaišykite. Sukrėskite vištieną į keptuvę su įkaitintu aliejumi. Kepkite, kol gražiai apskrus. Baigdama kepti apšlakstykite sojos padažu.
2. Cukiniją supjaustykite riekelėmis, susmulkinkite pievagrybius, pagardinkite druska ir apkepkite keptuvėje su aliejumi.
3. Į lėkštę sudėkite smulkintas Pekino salotas, sukrėskite keptus cukinijos ir pievagrybių gabalėlius, šiltą keptą vištieną, gabalėliais pjaustytą raudonąją papriką ir fetos sūrio kubelius. Salotas apšlakstykite šviežiai spaustomis apelsino sultimis.
Kategorijos
- Ieškau idėjų iš: Žurnalas „Ji“
- Ketinu ruošti specialiai: Gurmanams, Pietums
- Noriu patiekalo: Salotos
- Renkuosi pasaulio virtuvę: Kita