Ingredientai
- Pupelės 400 g Skardinė konservuotų
- Aliejus 2 valg. š.
- Svogūnai 1 vnt.
- Česnakai 1 skiltelės
- Pomidorų padažas 2 valg. š.
- Provanso žolelių prieskoniai 1 arbat. š.
- Daržovių sultinys 1200 ml
- Makaronai 75 g nedidelių
- rūkytos šoninės ar lašinukų 100 g
- Svogūnų laiškai 20 g pluoštelis
Kaip gaminti
1. Dideliame storasieniame puode įkaitinkite aliejų ir pakepinkite smulkiai sukapotus svogūnus ir sugrūstus česnakus.
2. Sudėkite nusunktas pupeles, pomidorų padažą, suberkite žoleles, supilkite sultinį ir užvirinkite.
3. Sumažinkite ugnį, suberkite makaronus ir virkite 10–14 min. (kol išvirs makaronai).
4. Sriubą pagardinkite šoninės spirgučiais ir supjaustytais svogūnų laiškais.
Plačiau skaitykite: Vakarienei – šilta sriuba!
Kategorijos
- Ieškau idėjų iš: Žurnalas „Virtuvės paslaptys“
- Ketinu ruošti specialiai: Pietums, Vaikams, Vakarienei
- Noriu patiekalo: Sriubos
- Renkuosi pasaulio virtuvę: Kita