Ingredientai
- Šaldyta sluoksniuota bemielė tešla 500 g pakuotė
- Grietinėlė 250 ml plakamosios
- Kakava 1 valg. š. natūralios
- Miltelinis cukrus 2 valg. š.
- Vanilinis cukrus 1 žiupsnelis pagal skonį
- Citrinos 1 vnt. sulčių
- Juodasis šokoladas 100 g glaistui
Kaip gaminti
1. Tešlą atšildykite, supjaustykite kvadratėliais, susukite voleliu ir iškepkite orkaitėje, kaip nurodyta ant pakuotės.
2. Atvėsintų volelių vidų galite truputį pagremžti bulvių skustuku, kad pasidarytų tuščiaviduriai.
3. Grietinėlę išplakite iki standžių putų su visais nurodytais priedais, išskyrus kakavą. Ją įmaišykite tik į pusę grietinėlės masės.
4. Įdarą gerai atvėsinkite ir konditeriniu švirkštu įdarykite pyragaičius. Viršų apliekite šokolado glaistu.
Plačiau skaitykite: Kuo įdaryti ir pertepti pyragaičius
Kategorijos
- Ieškau idėjų iš: Žurnalas „Ji“
- Ketinu ruošti specialiai: Vaikams
- Noriu patiekalo: Desertai
- Rengiu šventę: Vaikų šventė, Vakarėlis
- Renkuosi pasaulio virtuvę: Kita