Ingredientai
- Bazilikai 20 g
- Kedrinės pinijos 3 valg. š.
- Česnakai 2 skiltelės
- Sūris 40 g trinto parmezano
- Džiovinti pomidorai 100 g
- Kaparėliai 1 valg. š.
- Balzaminis actas 1 valg. š.
- Alyvuogių aliejus 100 ml
- Druska 1 žiupsnelis
Kaip gaminti
1. Į virtuvinį kombainą sudėkite ir lėčiausiu greičiu sutrinkite bazilikus, kedrines pinijas, česnaką, sūrį, džiovintus pomidorus.
2. Įdėkite kaparėlių, supilkite balzaminį actą ir atsargiai sumaišykite su alyvuogių aliejumi.
3. Raudonasis padažas puikiai tiks su tik makaronais, bet ir švelniais grietinėlės sūriais, mėsa, keptomis daržovėmis, ypač baklažanais.
Plačiau skaitykite: Kulinarijos pamokėlė - gaminame pesto padažą