Ingredientai
- Pienas 600 ml
- Grietinėlė 300 ml
- Ryžiai 100 g trumpagrūdžių
- Cukrus 3 valg. š.
- Kedrinės pinijos 1 valg. š.
- Citrinos 1 vnt. šaukštas tarkuotų citrinų žievelių
- Cinamonas 1 arbat. š.
- Vanilė 1 arbat. š. keli lašai vanilės esencijos
Kaip gaminti
1. Pieną užvirinkite, pagardinkite vanilės esencija, supilkite grietinėlę, suberkite ryžius, uždenkite ir ant labai mažos ugnies virkite 20 min.
2. Suberkite cukrų, cinamoną ir virkite dar 20 min. Į karštą pudingą suberkite citrinų žieveles ir riešutus.
3. Ataušusią masę išdėliokite į deserto indelius ir mažiausiai 2 val. palaikykite šaldytuve.
Kategorijos
- Ieškau idėjų iš: Žurnalas „Virtuvės paslaptys“
- Ketinu ruošti specialiai: Pusryčiams, Vaikams, Vakarienei
- Noriu patiekalo: Košės
- Renkuosi pasaulio virtuvę: Kita