Ingredientai
- Imbieras 1 valg. š. trinto
- Obuolių actas 2 valg. š.
- Citrinos 1 vnt. 1 valg. š. sulčių
- Garstyčios 1 valg. š.
- Alyvuogių aliejus 3 valg. š.
- Ananasai 200 g
- Krevetės 500 g apvirtų
- Salotos 400 g arba pekininis kopūstas
- Svogūnų laiškai 100 g
- Sezamo sėklos 50 g pagal skonį
Kaip gaminti
1. Sumaišykite citrinos sultis, obuolių actą ir garstyčias. Supilkite alyvuogių aliejų ir elektriniu maišytuvu suplakite iki tirštos grietinėlės konsistencijos.
2. Sumaišykite trintą imbierą, ananasus, krevetes su gautu padažu. Tiekite salotų lapuose ir pagardinkite smulkintais svogūnų laiškais bei sezamų sėklomis.
Plačiau skaitykite: Kai vėsu, vilioja patiekalai su imbieru...
Kategorijos
- Ieškau idėjų iš: JI24.lt
- Ketinu ruošti specialiai: Lieknėjantiems, Pietums, Vakarienei
- Noriu patiekalo: Salotos
- Renkuosi pasaulio virtuvę: Kita