Ingredientai
- Salotos 200 g mėgstamos - gražgarstės, ledkalnio ir kt.
- Agurkai 1 vnt.
- Pomidorai 200 g vyšniniai
- Paprikos 75 g
- Sezamo sėklos 1 arbat. š.
- Alyvuogių aliejus 2 valg. š.
- Sojų padažas 1 valg. š.
- Prieskoniai (mėgstami) 1 žiupsnelis
- Faršas 200 g paukštienos arba jautienos
Kaip gaminti
1. Iš mėsos faršo keptuvėje iškepkite nedidelius kukuliukus.
2. Salotas suplėšykite, agurkus, papriką supjaustykite. Ant salotų suberkite smulkintas daržoves, pasūdykite, pagardinkite prieskoniais.
3. Išdėliokite keptus kukulius ir vyšninius pomidoriukus. Apšlakstykite alyvuogių aliejumi, sojų padažu ir apibarstykite sezamo sėklomis.
Receptą atsiuntė Neringa Laurinaitienė
Kategorijos
- Ieškau idėjų iš: Skaitytojų receptai
- Ketinu ruošti specialiai: Pietums, Vakarienei
- Noriu patiekalo: Salotos
- Renkuosi pasaulio virtuvę: Kita