Ingredientai
- Jautienos sultinys 750 ml neriebaus
- Sultys 200 ml pomidorų
- Svogūnai 1 vnt. trečdalis puodelio smulkiai sukapotų
- Paprikos 1 vnt. žalių saldžiųjų, trečdalis puodelio mažais gabalėliais pjaustytų
- Agurkai 2 vnt. pusė puodelio kubeliais arba griežinėliais pjaustytų
- Pomidorai 4 vnt.
- Salierai 1 vnt. lapkotis
- Pomidorų padažas 3 valg. š. aštraus
- Česnakai 2 skiltelės
- Citrinos 1 vnt. 2 valg. š. sulčių
- Druska 1 arbat. š.
- Petražolės 1 valg. š. šviežių, smulkintų
Kaip gaminti
1. Visus recepte nurodytus produktus, išskyrus agurkus, sudėkite į indą ir sutrinkite elektriniu maišikliu. Per naktį laikykite šaldytuve.
2. Prieš patiekdami, sudėkite agurkus.
Knyga „100 receptų sergantiems diabetu“ |
Receptas iš knygos „100 receptų sergantiems diabetu “, kulinarė Asta Žvikevičienė
Kategorijos
- Ieškau idėjų iš: JI24.lt
- Ketinu ruošti specialiai: Diabetikams, Pietums
- Noriu patiekalo: Sriubos
- Renkuosi pasaulio virtuvę: Kita