Ingredientai
- Kiaušiniai 6 vnt.
- Majonezas 50 g
- Kaparėliai 2 arbat. š. nebūtinai
- Sūris 200 g brandinto
- Česnakai 1 skiltelės
- Alyvuogės 6 vnt. juodųjų - papuošimui
Kaip gaminti
1. Išvirkite kiaušinius, atvėsinkite, nulupkite ir nupjaukite jų viršūnėles.
2. Atsargiai išimkite trynius, sutrinkite juos ir sumaišykite su kaparėliais, smulkiai tarkuotu sūriu ir majonezu.
3. Užpildykite tuščiavidurius kiaušinius įdaru ir uždėkite ant kiekvieno po „akį“ – alyvuogę.
Plačiau skaitykite: Pašėlusios idėjos Helovino vaišėms
Kategorijos
- Ieškau idėjų iš: JI24.lt
- Ketinu ruošti specialiai: Vaikams
- Noriu patiekalo: Užkandžiai
- Rengiu šventę: Vakarėlis
- Renkuosi pasaulio virtuvę: Kita