„World Press Photo“ paroda. Apsilankykite
Bilietai
4 asmenims Užtruksite: Įvertinkite: 3.5 5 / 13
Jau įvertinote šį receptą

Stroganovo kepsnys

Stroganovo kepsnys
Stroganovo kepsnys / Fotolia nuotr.
Skaitysiu vėliau

Daugiau 15min Gyvenimas naujienų – mūsų Facebook puslapyje!

Ingredientai

Kaip gaminti

Jam galima naudoti ne tik žalią mėsą, bet ir virtos ar keptos jautienos likučius. Per pusvalandį pagaminsite slavų kraštuose ypač paplitusį skanų ir sotų patiekalą.

1. Gilioje keptuvėje įkaitinkite aliejų, suberkite svogūno gabalėlius, pjaustytus pievagrybius, saldžiąją papriką, pabarstykite druska ir pipirais, patroškinkite, kol parus.

2. Įpilkite sultinio ir grietinės, po poros minučių sudėkite jautieną, troškinkite dar 15 minučių.

3. Paprastai šis troškinys patiekiamas su balta duona, bet tiks ir su makaronais, ryžiais, bulvėmis ar daržovių salotomis.

Plačiau skaitykite: „Savaitgalio pietums: pasaulio virtuvių patiekalai per pusvalandį“

Kategorijos

Šaltinis: 15min