Ingredientai
- Faršas 400 g pangasijų filė
- Citrinos 1 vnt. 1 arbat. š. nutarkuotų žievelių ir kelių lašų sulčių
- Krakmolas 2 valg. š.
- Kiaušiniai 2 vnt.
- Majonezas 2 valg. š.
- Aliejus 4 valg. š. kepimui
- Pipirai 1 žiupsnelis
- Druska 1 žiupsnelis
- Žuvies prieskoniai 3 g pagal skonį
Kaip gaminti
1. Jei naudojate filė, galite ją smulkiai supjaustyti. Sumaišykite faršą su plaktais kiaušiniais, tarkuotomis citrinų žievelėmis, sultimis, krakmolu, majonezu ir pagardinkite žuvų prieskoniais, pipirais bei druska.
2. Keptuvėje įkaitinkite aliejų ir kepkite nedidelius blynelius. Tiekite su majonezu ar kitu mėgstamu padažu.
Knyga „Viskas iš faršo“ |
Receptas iš knygos „Viskas iš faršo“, kulinarė Asta Žvikienė