Ingredientai
- Krabų mėsa: 170 g
- Cukinijos 1 vnt. vidutinio dydžio
- Paprikos 1 vnt. raudona arba žalia
- Sviestas 2 valg. š.
- Miltai 2 valg. š.
- Pienas 4 st.
- Svogūnų laiškai 1 sauja
- Prieskoniniai žalumynai 1 arbat. š.
- Druska 1 žiupsnelis
- Pipirai 1 žiupsnelis malti
- Varškės sūris 100 g
- Čiobreliai 1 arbat. š. šviežias arba džiovintas
Kaip gaminti
1. Cukiniją, papriką, sūrį supjaustykite kubeliais. Susmulkinkite krabus. Prikaistuvyje ant nedidelės ugnies svieste pakepinkite cukiniją ir saldžiąją papriką. Tada supilkite pieną, suberkite miltus, smulkintus svogūnų laiškus, paskaninkite druska, pipirais ir žolelių mišiniu.
2. Maišydama virkite ant vidutinės ugnies, kol sriuba pradės tirštėti. Sudėkite varškės sūrį ir maišydama virkite tol, kol sūris išsilydys. Sukrėskite krabų mėsą, suberkite čiobrelius ir dar truputį pavirkite.
Šaltinis: 15min.lt