Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

DOVANŲ IDĖJOS. Tėtis – klasikos mėgėjas

Išrinkti smagią dovaną jaunam, pašėlusiam ir daugybę pomėgių turinčiam tėčiui, tikrai ne problema. Bet štai kuo nudžiuginti solidų tėtį, kuris itin vertina kokybę ir praktiškumą – užduotis išties ne iš lengvųjų. Ką tokiu atveju galima pasiūlyti? Rinkitės klasiką ir tikrai neprašausite pro šalį
Tėtis su vaikučiu
Tėtis su vaikučiu / Fotolia nuotr.

Suprasdamos, kaip kartais sunku išrinkti dovanas, portalas JI24 ir prekybos centras PANORAMA surengė savaitės projektą, kurio metu kiekvieną dieną pateiksime jums dovanų idėjas – kokiam tėčių tipui ką padovanoti. O savaitės pabaigoje, prieš pat Tėvo dieną, jau greičiausiai būsite sugalvoję, ką norite įteikti, ir, užsukę į PANORAMĄ, lengvai rasite dovaną.

► Klasikiniai TOMMY HILFIGER  polo marškinėliai – amžina klasika, niekada neišeinanti iš mados. Turint galvoje jų kokybę, su tokiais marškinėliais jūsų tėtis atrodys fantastiškai ne vienerius metus...

TOMMY HILFIGER marškinėliai (kaina – 279 Lt)
TOMMY HILFIGER marškinėliai (kaina – 279 Lt)

► Praktiškam tėčiui – praktiškas drabužis. Toks klasikinis megztukas tiks kone visiems gyvenimo atvejams. Be to, juo pasipuošęs tėtis atrodys ir stilingai, ir jaunatviškai.

SPRINGFIELD megztukas - 99lt
SPRINGFIELD megztukas (kaina – 99 Lt)

► Atsakingo tėčio, kuris rūpinasi šeimos gerove, galvoje nuolat knibžda šimtai įvairiausių rūpesčių, darbų, reikalų, idėjų... Išvaduokite mylimą tėtį nuo šios naštos ir padovanokite jam šaunią užrašų knygelę. Tokia dovana tikrai bus puikiai įvertinta ir akimirksniu panaudota pagal paskirtį.

Užrašinė NOCTURNELLE ULTRA -105lt (imdeco)
Užrašų knygelė NOCTURNELLE ULTRA (kaina – 105 Lt, Imdeco parduotuvė)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

► Praktiški tėčiai kvepalus linkę pataupyti ypatingoms progoms. Todėl jei rinksitės būtent tokią dovaną, pirkite prabangų klasikinį aromatą. Tokį, kuris visada  bus madingas ir dvelks geru skoniu.

Creme del a creme kvepalai ANNICK GOUTAL - 325lt
Creme del a creme kvepalai ANNICK GOUTAL (kaina – 325 Lt)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

► Asmeninis kavos puodelis – tai daiktas, prie kurio ne vienas tėtis kuo nuoširdžiausiai prisiriša. Taigi, jei norite, kad  jūsų tėtis dieną  pradėtų ir pabaigtų rankose laikydamas jūsų dovanotą puodelį, nepagailėkite laiko išrinkti jaukų ir stilingą.

Puodelis (C&D style) - 36lt
Puodelis (kaina – 36 Lt, C&D style parduotuvė)

► Prie šaunaus puodelio (ir ne tik...) puikiai tiks dar viena dovana – kavinuko ir kvapios kokybiškos kavos rinkinys. Tai jūsų tėčiui bus tarsi jaukus linkėjimas – kiekvieną dieną pradėti smagiai ir energingai.

Kavinukas - 56lt (Presto); aromatinta kava - 100g - 8,90lt
Kavinukas (kaina – 56 Lt, Presto parduotuvė), kvapi kava (100 g)  (kaina – 8,90 Lt, Presto parduotuvė)

► Joks tikras klasikos gerbėjas neatsisakys tokios dovanos kaip gaublys. Tai ne tik puiki galimybė patyrinėti pasaulį, bet ir puiki klasikinė vyriško interjero detalė.

Gaublys - 165lt (C&D style)
Gaublys (kaina – 165 Lt, C&D style parduotuvė)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

► Elektrines barzdaskutes palikime jauniems skubantiems tėčiams. Solidus tėtis privalo turėti rimtą ir prabangų skutimosi rinkinį. Tokia dovana tikrai bus įvertinta!

Skutimosi rinkinys: šepetėlis - 49lt ir skutimosi  kremas su peruvine pipirine - 64lt (THE BODY SHOP)
Skutimosi rinkinys: šepetėlis (kaina – 49 Lt) ir skutimosi kremas su peruvine pipirine (kaina – 64 Lt, THE BODY SHOP parduotuvė)

► Sakoma, kad batai – tarsi vizitinė vyro kortelė. Taigi, jei jums išties rūpi brangiojo jūsų tėčio įvaizdis ir norite jam padovanoti kažką tikrai vertingo, tokia dovana verta dėmesio.

Batai LLOYD - 699lt
Batai LLOYD (kaina – 699 Lt)

► Na, o batų šaukštas – tai toks daikčiukas, be kurio daugybė patogumą mėgstančių tėčių tiesiog negali apsieiti. Jei matote, kad jūsų tėtis kaskart vargsta audamasis batus, išvaduokite jį nuo šio rūpesčio. Jis jums tikrai bus dėkingas.

Šaukštas batams LLOYD -43,99lt
Šaukštas batams LLOYD (kaina – 43,99 Lt)

Ieškokite daugiau idėjų:

DOVANŲ IDĖJOS. Stilingas tėtis

DOVANŲ IDĖJOS. Naujas tėtis

DOVANŲ IDĖJOS. Vienišas tėtis

DOVANŲ IDĖJOS. Tėtis – senelis

Šias ir daugybę kitų dovanų tėčiui rasite prekybos centre PANORAMA.

Panorama
 

 

 

 

Reklaminis projektas

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas