Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2013 05 08

Drąsūs ir madingi šortų deriniai

Dairotės, kokią mados tendenciją vertėtų išbandyti šį pavasarį? Verta atkreipti dėmesį į šortus!
Drąsu ir madinga: šortų kostiumas
Drąsu ir madinga: šortų kostiumas / Scanpix ir asos.com nuotr.
Temos: 1 Mada

Šis vyrų aprangos įkvėptas derinys apnuogins kojas, todėl atrodys vasariškai ir moteriškai. Tokie aprangos variantai gali būti dėvimi ir biure, ir vakarėlyje – viskas priklauso nuo to, kokius šortukus – puošnius ar konservatyvus – ir kokią avalynę pasirinksite.

 

Keli patarimai:

♦ Dieną šortus dėvėkite prie švarko ir marškinėlių bei derinkite žemakulnes balerinų ar atviras basutes.

♦ Vakarinę aprangą paaštrinsite prie puošnesnės medžiagos šortų po švarku pasivilkusi šilkinę ar raukiniais puoštą palaidinę su iškirpte.

♦ Nors nebūtina įsigyti šortų ir viršutinės dalies kostiumo, mados savaičių įkvėpti geometrinių raštų drabužiai suteikia daug galimybių eksperimentuoti. Tokius dėvėkite ne kartu, o maišykite su jau turima apranga.

 

Šortai į darbą. Mados savaičių pavyzdžiai

Emporio Armani 2013 m. pavasario ir vasaros kolekcija. Pilkas audinys, langeliai ir juodos bei baltos spalvų kontrastai:

Scanpix nuotr. / Emporio Armani, Milano mados savaitė.
Scanpix nuotr. / Emporio Armani, Milano mados savaitė

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

► Britų modelis Poppy Delevigne pozuoja prieš Chanel kolekcijos pristatymą su odiniais šortais ir klasikiniu pilku švarku:

Scanpix nuotr. / Chanel, Paryžiaus mados savaitė.
Scanpix nuotr. / Chanel, Paryžiaus mados savaitė

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

► Chloé modelis: gaivi ir balta, perregimos detalės ir smėlio tonų karoliukų dekoras. Tetrūksta tik šviesaus švarko:

Scanpix nuotr. / Chloé, Paryžiaus mados savaitė.
Scanpix nuotr. / Chloé, Paryžiaus mados savaitė

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

► Laisvalaikio eksperimentai. Duoklė vienai spalvai

Ar pamenate vaškines Crayola kreideles, išrikiuotas pagal spalvas parduotuvių lentynose? Vienos spalvos kostiumas visada apsaugo nuo netyčinių mados klaidų – taip nerizikuojate perlenkti lazdos ir atrodyti neskoningai. Švelni alyvinė, ryški raudona, neutrali mėlyna... Kokią paletės spalvą pasirinksite?

Monki aortai ia monki.com, Givenchy delninukė ia in-cc.com, Joie avarkas ia joie.com, nėriniuota Vila palaidinė ia vila.com ir Giuzeppe Zanotti basutės ia stylebop.com.
Monki šortai iš monki.com, Givenchy delninukė iš in-cc.com, Joie švarkas iš joie.com, nėriniuota Vila palaidinė iš vila.com ir Giuzeppe Zanotti basutės iš stylebop.com

 

► Miestietės laisvadienis

Nutrinti mėgstamiausi džinsiniai šortai kaipmat atrodys elegantiškai, jei priderinsite juos prie puošnesnių drabužių. Šie šortai bus puikus kontrastas originaliai, bet ne per daug įmantriai aprangai.

Pull & Bear aortai ia pullandbear.com, Victoria Beckham rankinė ia net-a-porter.com, French Connection avarkas ia johnlewis.com, Dolc & Gabbana marakinėliai ia net-a-porter.com, J Crew aukatakulniai iajcrew.com.
Pull&Bear šortai iš pullandbear.com, Victoria Beckham rankinė iš net-a-porter.com, French Connection švarkas iš johnlewis.com, Dolce&Gabbana marškinėliai iš net-a-porter.com, J Crew aukštakulniai iš jcrew.com

 

► Raštai

Nors ant vasaros sezono podiumų dažniausiai galima buvo išvysti vienspalvius kostiumus, drabužių gamintojai nujaučia, kokios nuotaikos vyrauja gatvėse. Ogi raštų manija! Nepamirškite, kad mažiau yra daugiau, tad visuomet geriau rinkitės klasikinio minimalizmo link krypstantį įvaizdį. Pakaks ir vieno ryškaus raštuoto drabužio.

Malene Birger gėlių raatais puoatas avarkas ia net-a-porter.com, James Perse juodi marakinėliai ia ekseption.es, Creatures of the Wind avarkas ia polyvore.com, Stella McCartney aortai ia theoutnet.com McQ Alexander McQueen kniedėmis puoati žemakulniai ia net-a-porter.com, Fendi rankinė ia forzieri.c
Malene Birger gėlių raštais puoštas švarkas iš net-a-porter.com, James Perse juodi marškinėliai iš ekseption.es, Creatures of the Wind švarkas iš polyvore.com, Stella McCartney šortai iš theoutnet.com, McQ Alexander McQueen kniedėmis puošti žemakulniai iš net-a-porter.com, Fendi rankinė iš forzieri.com

 

► Sportiškas patogumas

Odinės detalės – aštrus prieskonis laisvalaikio madai. Rinkitės tokius šortus prie klasikinių spalvų švarkų, o spalvas palikite marškinėliams. Žinoma, nepamirškite patogiųjų sportinių batelių!

Thakoon odiniai aortai ia theoutnet.com, Oasis marakinėliai ia oasis-stores.com, Topshop avarkas ia topshop.com, Jeffrey Campbell batai ia ssense.com, Monki delninukė ia monki.com
Thakoon odiniai šortai iš theoutnet.com, Oasis marškinėliai iš oasis-stores.com, Topshop švarkas iš topshop.com, Jeffrey Campbell batai iš ssense.com, Monki delninukė iš monki.com

 

Tekstas Akvilės Lesauskaitės

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas