Ingredientai
Vanilės ekstraktas: 1.00 arbat. š.
Kaip gaminti
- Pailgą indą išklokite kepimo popieriumi.
- Giliame dubenyje sumaišykite kokosų miltus, kakavą, kavą, jūros druską, vanilės ekstraktą.
- Sudėkite migdolų sviestą ir labai gerai išmaišykite.
- Dabar atsargiai pilkite (geriausia po 1 šaukštą) augalinį pieną ir maišykite, kol galėsite tešlą formuoti rankomis.
- Iš gautos masės formuokite apvalius sausainėlius ir dėkite ant kepimo popierumi iškloto indo. Sausainėlius galite pabarstyti kakavos milteliais ar cukrumi ir dėkite į šaldytuvą 1 valandai.
Suskleisti
Receptas: Sausainiai su šokolado lašeliais
4 asmenims
Pagaminsite per 1 val. 40 min.
3.7 /
18
Receptas
Kaip gaminti
- Ištirpinkite kokosų aliejų ir sumaišykite su migdolų pienu, ruduoju cukrumi ir vanilės ekstraktu.
- Į gautą masę sudėkite miltus, druską, neapdorotą cukrų ir viską gerai išmaišykite. Masė neturi būti per sausa ar per drėgna, taigi pagal tešlos konsistenciją reguliuokite miltų, pieno ir aliejaus kiekį.
- Į tešlą suberkite ir šokolado lašelius ir gerai sumaišykite.
- Išklokite kepimo popieriumi pailgą indą ir sudėkite gautą tešlą – galite gabalėliais arba vientisą. Pastaruoju atveju beliks supjaustyti norimo dydžio gabalėliais.
- Prieš skanaudami palaikykite kelias valandas šaldytuve.
Suskleisti
Ingredientai
Aliejus: 2.00 puodelis (6 valg. š. - kokosų ištirpintas - mėtų ir avokadų įdarui ir 1/4 puodelio - šokoladiniam sluoksniui)
Kaip gaminti
- Visus mėtinio sluoksnio ingredientus sudėkite į trintuvą ir sumalkite iki vientisos masės. Tuomet supilkite į kepimo popieriumi išklotą indą.
- Ištirpinkite kokosų aliejų, sudėkite medų ir visus kitus ingredientus. Gerai išmaišykite ir užpilkite ant avokadų ir mėtų įdaro. Palaikykite šaldytuve apie 3-4 valandas ir supjaustykite norimo dydžio gabaliukais.
Suskleisti
Ingredientai
Kaip gaminti
- Sutrinkite picos pado ingredientus iki vientisos masės ir suformuokite iš jos apvalią formą. Galite pasinaudoti kočėlu, kad padas būtų lygesnis. Prieš gamindami toliau, palaikykite picos padą šaldytuve 10-15 minučių.
- Po to užtepkite ant picos pado graikišką jogurtą ir papuoškite vaisiais.
Suskleisti
Ingredientai
Šokoladiniai pabarstukai: (1/4 - įdarui) 1.00 puodelis
Kaip gaminti
- Pyrago pagrindo ingredientus sudėkite į maisto smulkintuvą ir sutrinkite iki vientisos masės – tik nepersistenkite ir nepagaminkite riešutų sviesto. Vis įpilkite augalinio pieno, kad konsistencija nebūtų pernelyg tiršta. Gauta mase išklokite apvalią torto formą taip, kad būtų uždengtas ir dugnas, ir kraštai.
- Dabar į maisto smulkintuvą sumeskite įdaro ingredientus ir trinkite, kol gausite vientisą masę. Supilkite ją ant pyrago pagrindo ir apibarstykite šokolado pabarstukais. Dabar dėkite į šaldytuvą ir palikite 3-4 valandoms.
Suskleisti
Ingredientai
Kokosų aliejus:(1/2 tirpinto - įdarui) 1.00 puodelis
Ispaninio šalavijo sėklos:(1,5 - Ispaninio šalavijo sėklos) 1.00 valg. š.
Kaip gaminti
- Anakardžius patariama mirkyti 3-4 valandas.
- Paruoškite įdarą, kad ispaninio šalavijo sėklos išbrinktų. Sutrinkite avietes šakute, suberkite sėklas ir supilkite klevų sirupą – saldumą reguliuokite pagal savo skonį.
- Sudėkite į maisto trintuvą datules ir riešutus, skirtus pyrago pagrindui. Juos sumalkite iki vientisos masės, įberkite žiupsnelį druskos. Gauta mase išklokite norimo dydžio indą – patariama naudoti kepimo popierių, kad masė nepriliptų.
- Įdarui skirtus produktus sudėkite į trintuvą ir sutrinkite iki vientisos, kreminės masės. Ją supilkite ant paruošto pyrago pagrindo iš datulių ir riešutų.
- Papuoškite aviečių mase ir dėkite į šaldytuvą kelioms valandoms.
Suskleisti