2014 07 12

Originalūs būdai, kaip greitai užraugti agurkus

Traškių ir gardžių raugintų agurkėlių norisi dar ir dar! Šis itin populiarius užkandis tinka prie pačių įvairiausių patiekalų, o dažnai net ir išgelbsti niekam tikusį valgį. Tačiau kaip tinkamai užmarinuoti? Receptų begalė, tačiau šalia to dar reikia ir talento, nuojautos bei pasikliauti viena kita gudrybe.
Šviežiai rauginti agurkėliai
Šviežiai rauginti agurkėliai / Shutterstock nuotr.

Kokius agurkus rinktis

Geriausia, jeigu juos auginote patys, tačiau ir pirktiniai ne bėda – svarbiausia žiūrėti, kad šie būtų šviežūs, traškūs, o ne suvytę, praradę formą, pageltę.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Išmanesnis apšvietimas namuose su JUNG DALI-2
Reklama
„Assorti“ asortimento vadovė G.Azguridienė: ieškantiems, kuo nustebinti Kalėdoms, turime ir dovanų, ir idėjų
Reklama
Išskirtinės „Lidl“ ir „Maisto banko“ kalėdinės akcijos metu buvo paaukota produktų už daugiau nei 75 tūkst. eurų
Akiratyje – žiniasklaida: tradicinės žiniasklaidos ateitis