2014 05 02

Mitybos specialistė Vaida Kurpienė pataria, kurie makaronai sveikiausi

Sutikite, kad dažnas mūsų greitiems pietums ar vakarienei skubame rinktis makaronus, kurie pagardinti įvairiausiaisiais prieskoniais, padažais, daržovėmis ir kitais priedais, tampa kone karališku patiekalu.
Vaida Kurpienė
Vaida Kurpienė / Karinos Krisikaitytės nuotr.

Žinia, makaronų rūšių galybė, tačiau išsirinkti tokius, kurie būtų ne tik sotūs, bet ir sveiki mūsų organizmui, gana sudėtinga. Ypač, kai atsiduriame spalvingų pakuočių kupinoje parduotuvėje. Taigi apie šio maisto produkto ypatybes pasakoja sveikos mitybos specialistė Vaida Kurpienė.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Pasisemti ilgaamžiškumo – į SPA VILNIUS
Akiratyje – žiniasklaida: ką veiks žurnalistai, kai tekstus rašys „Chat GPT“?
Reklama
Išmanesnis apšvietimas namuose su JUNG DALI-2
Reklama
„Assorti“ asortimento vadovė G.Azguridienė: ieškantiems, kuo nustebinti Kalėdoms, turime ir dovanų, ir idėjų