Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti
2016 06 09

Naujame „Ji + 7 dienos“ numeryje – patarimai ir receptai mėgstantiems kepti ant grotelių

Leidžiant savaitgalį gamtoje, išsikepti gardžios mėsytės ar žuvies – tiesiog privalomas ritualas.
Savaitraščiai „Ji“ ir „7 dienos“ – nuo šiol kartu
Savaitraščiai „Ji“ ir „7 dienos“ – nuo šiol kartu / Redakcijos archyvo nuotr.

Tačiau marinuoti mėsą majonezu, o kepsnius ar šašlykus gardinti kečupu jau gerokai pabodę. Tad kuo nustebinti šeimos narius ar draugus? Patarimų ir receptų rasite numerio temoje „Kepame lauke. Puikūs receptai“.

Redakcijos archyvo nuotr./Žurnalas „Ji + 7 dienos“ (23 nr.)
Redakcijos archyvo nuotr./Žurnalas „Ji + 7 dienos“ (23 nr.)

Taip pat jūsų laukia virtuali pažintis su įdomiais žmonėmis. Naudingų patarimų, kaip susitaupyti pinigėlių atostogoms, senatvei, kokie greitųjų kreditų pavojai, patarimų negaili SEB banko šeimos finansų ekspertė Julita Varanauskienė.

„Jei reikėtų asmeninių finansų valdymo patarimus parašyti trimis sakiniais, jie būtų tokie: pirma, neišleisk visko, ką gauni, antra, nesiskolink daugiau negu gali grąžinti, trečia, atmink, kad po šiandienos ateis rytojus“, – sako finansų ekspertė. Plačiau apie tai skaitykite interviu „Tvarkyti pinigus reikėtų mokytis“.

Ne pirmą kartą Lietuvoje viešintis dvasinis mokytojas Shri Prakash Ji moko senosios išminties – Sanatanos dharmos. Mokymai tinka visiems, nepriklausomai nuo tautinių papročių, dvasinių įsitikinimų ar požiūrio. Kuo jie tokie ypatingi, sužinosite atsivertę interviu „Tik Dievas žino, ko mums reikia“.

Redakcijos archyvo nuotr./Žurnalas „Ji + 7 dienos“ (23 nr.)
Redakcijos archyvo nuotr./Žurnalas „Ji + 7 dienos“ (23 nr.)

Pasibaigus mokslo metams daugeliui tėvelių iškyla opus klausimas – ką atžalos veiks per atostogas? Gerai, jei netoliese gyvena seneliai ar kiti giminaičiai, galintys padėti. Bet ką daryti, jei taip nėra? Kieno priežiūrai palikti vaikus – ieškoti auklės, prašyti pagalbos kaimynų, o gal leisti vaikus į privačias stovyklas? Jei aktualu, nepraleiskite straipsnio „Vaikų užimtumas vasarą – (ne) problema!“.

Dvi dienos prie jūros ar ilga savaitė egzotiškoje saloje, budrumo niekada nevalia prarasti. Kad saulė netaptų priešu, būtina įsidėmėti kelis vasarą ypač aktualius skaičius. Plačiau apie tai – straipsnyje „Saulės skaičiai“ (rubrika „GROŽIS / naujienos“).

Hialurono rūgštis, limfodrenažas, mezoterapija... Stengiantis išsiaiškinti, ką reiškia šie terminai, ne tik liežuvis susipina, bet ir galva apsisuka. Todėl pateikiame jums trumpą grožio abėcėlę straipsnyje „Grožio ABC“.

Meilė – žaidimas. Vienas neteisingas žingsnis ir visos svajonės subyra lyg kortų namelis. Tad jei siekiate užkariauti jo širdį, laikykitės keleto nesudėtingų taisyklių. Kokių, sužinosite perskaičiusi straipsnį „Kaip užkariauti jo širdį?“.

Atėjus atostogų sezonui vieni su nekantrumu laukia, kada gi jos prasidės, o kiti bando įrodinėti sau ir kitiems, kad poilsio jiems nereikia. Tačiau jis būtinas kiekvienam ir jūs – ne išimtis. Kas tai signalizuoja, skaitykite straipsnyje „Gal jau metas eiti atostogų?“.

Vasara – atostogų metas, tad vos gavę galimybę puolame lepintis šiltojo sezono malonumais: saule, maudynėmis, iškylomis gamtoje... Tačiau pamirštame, kad iš pirmo žvilgsnio nekalta veikla gali kelti grėsmę sveikatai. Ypač daug pavojų tyko mažųjų smalsuolių. Kaip apsisaugoti, suteikti pirmąją pagalbą susižeidus ar perkaitus, skaitykite straipsnyje „Saugus mažųjų poilsis“.

Vos sužaliavusios vejos harmoningą vaizdą gali sugadinti kurmių išdaigos. Na, o po kurklių atakos teks su ašaromis rauti rūpestingai prižiūrėtas daržoves ir kitus augalus. Kaipgi natūraliais būdais apsaugoti kiemo grožybes ir sodo gėrybes nuo šių nekviestų svečių, sužinosite atsivertusi straipsnį „Kaip išprašyti nekviestus svečius“.

Smagaus skaitymo!

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas