Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti
07 05

Didžiausia Dainų šventės gerbėja save vadinanti Beata: „Dainavimas mus vienija labiau nei krepšinis“

„Aš esu Dainų šventės fanė numeris vienas“, – teigia televizijos laidų vedėja, kulinarinių knygų autorė Beata Nicholson ir prisipažįsta, kad, Šimtmečio šventės renginiams pamažu einant į pabaigą, ji jau svajoja apie kitą Dainų šventę, o kol jos lauks, peržiūrinės šių metų renginių vaizdo įrašus ir mokysis naujų dainų.
Beata Nicholson
Beata Nicholson / Pauliaus Peleckio / BNS nuotr.

Daugiau nei prieš tris dešimtmečius pirmą kartą su Kėdainių muzikos mokyklos choru dalyvavusi Dainų šventės renginiuose, žinoma moteris teigia tuomet patirto jausmo niekada nepamiršusi ir vėliau visada, jei tik šventės metu būdavo Vilniuje, eidavo bent į vieną ar kelis renginius.

Šių metų jubiliejinei šventei B. Nicholson net užsisakė tautinį kostiumą, su kuriuo, teigia, besijaučiant kaip karalienė. O ateityje planuoja vėl prisijungti prie kokio nors choro, kad galėtų būti ne tik Dainų šventės žiūrovė, bet ir dalyvė. Taip, kaip prieš 34-erius metus.

– Ką prisimenate iš savo pirmojo karto Dainų šventėje?

– Man rodos, tai buvo 1990-ieji. Buvau dešimtmetė, o į šią šventę vykau su Kėdainių muzikos mokyklos choru. Emociškai prisimenu tai kaip didžiulį ir nepaprastą įvykį, kupiną jaudulio ir naujų patirčių. Visa tai paliko įspūdį visam gyvenimui.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Kokias tvoras ir kodėl šiemet renkasi namų savininkai?
Reklama
Daugiau Pliusų sporto entuziastams:„Gym+“ vėl plečiasi
Reklama
„Teleloto“ naujienos ne tik tarp vedėjų: nuo šiol laimės visi studijos žaidėjai
30 metų su ypatingais vaikais dirbanti mokytoja Irutė: neįsivaizduoju, kaip galime skirstyti vaikus