Geras turinys neatostogauja. Prenumerata vos nuo 0,50 Eur/mėn!
Išbandyti

Skelbiamas konkursas A.Baranausko ir A.Vienuolio – Žukausko memorialinio muziejaus direktoriaus pareigoms eiti

Ieškome kvalifikuoto ir motyvuoto asmens, kuris galėtų vadovauti ir administruoti pirmąjį Lietuvoje memorialinį muziejų – A.Baranausko ir A.Vienuolio-Žukausko memorialinį muziejų. Anykščių kraštui ir Lietuvai šis muziejus yra reikšmingas dėl iškilių šio krašto asmenybių atminties puoselėjimo, unikalaus muziejinių vertybių fondo bei gausaus edukacinių programų rinkinio.
Anykščiai
Anykščiai / Anykščių TVIC nuotr.

Kandidatas turėtų turėti aukštąjį išsilavinimą humanitarinių, socialinių mokslų arba menų studijų krypčių grupių studijas, taip pat ne mažiau kaip 2 metų vadovavimo patirtį kultūros įstaigoje.

Vadovauti A.Baranausko ir A.Vienuolio-Žukausko muziejui – tai įsipareigojimas kaupti saugoti ir populiarinti Anykščių tapatybę.

Vadovauti A.Baranausko ir A.Vienuolio-Žukausko muziejui – tai įsipareigojimas kaupti saugoti ir populiarinti Anykščių tapatybę formuojančias muziejines vertybes, ugdyti įvairių visuomenės grupių istorinę ir kultūrinę savimonę, bendruomeniškumą, pilietiškumą, vertinti aplinkos, kurioje veikia muziejus, unikalumą ir pokyčius, megzti strategines Lietuvos ir tarptautines partnerystes, suteikiančias muziejui naujų veiklos krypčių.

Anykščių rajono savivaldybės nuotr. /Skelbiamas konkursas A.Baranausko ir A.Vienuolio-Žukausko memorialinio muziejaus direktoriaus pareigoms eiti
Anykščių rajono savivaldybės nuotr. /Skelbiamas konkursas A.Baranausko ir A.Vienuolio-Žukausko memorialinio muziejaus direktoriaus pareigoms eiti

Muziejaus direktoriaus pozicija reikalauja lyderystės žinių, gebėjimų bei įgūdžių atkakliai ir kūrybiškai siekti visapusiško muziejaus, užimančio išskirtinę vietą Lietuvos muziejininkystės žemėlapyje, klestėjimo.

Skelbimas galioja iki 2024-06-17

Darbo skelbimas: https://portalas.vtd.lt/lt/a-baranausko-ir-a-vienuolio-zukausko-memorialinio-muziejaus-direktorius-koef-is-intervalo-129-398-322;967310.html

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Išmanūs transporto infrastruktūros sprendimai – naujasis pažangos etapas pasitelkiant 5G
Reklama
Liepos 3 d. šeimos su vaikais PLC „Mega“ pramogaus nemokamai
Reklama
Naujos programėlės „Joiner App“ vartotojai atskleidė, kaip pasikeitė jų gyvenimai
Užsisakykite
15min naujienlaiškius