Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti
2023 02 17

7 siaubo filmai stokojantiems adrenalino

Šių laikų kino kritikoje jau nusistovėjo nuomonė, kad siaubas yra įdomiausias pastarojo dešimtmečio žanras. Tai, ko gero, tiesa, nors tokios produkcijos kompanijos kaip „A24“ jau pavertė naujųjų laikų siaubą savo paties kliše, kai kiekvienoje siaubo juostoje kartojami tie patys motyvai. Visgi siaubas gyvas ir netgi klesti. Pateikiame 7 įdomiausius šių laikų siaubo filmus, kuriuos galite pamatyti legaliai.
Rekomenduojami siaubo filmai
Rekomenduojami siaubo filmai / Kadrai iš siaubo filmų pristatymų

1

Jis tave seka

Pagalvojus apie juostas, kurios apverčia nusistovėjusias siaubo tiesas, į galvą visų pirma ateina „Jis tave seka“ (nors kur kas tiksliau būtų anglišką It atitinkantis Tai). Davido Roberto Mitchello filmas naujai perkuria šimtą kartų matytą istoriją, kai nekaltą veikėją persekioja žudikiška jėga. Tik šįkart tai nei vaiduoklis, nei maniakas – tai nematoma, formas keičianti ir lėtai, bet nesustabdomai judanti liga.

Viskas prasideda nuo merginos, kuri permiegojusi su vaikinu iš jo sužino nemalonią naujieną. Nuo šiol ją amžinai seks „tai“. Nuo šios būtybės galima bėgti, tačiau ji visuomet pasivys. Ir niekada, kad ir ką darytum, nesustos. Vienintelis būdas atsikratyti jos prakeiksmo – pačiai perduoti ją kitam žmogui.

Angliškas pavadinimas

„It Follows“

Kur pamatyti

„Amazon Prime“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas