Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2016 04 05

Antradienio „Kino pavasario“ filmai internetu: „Galas skaistybei“ ir „Namo“

Naujienų portalas 15min kartu su festivaliu „Kino pavasaris“ tikriems kino mėgėjams dovanoja internetinius filmų seansus. Balandžio 4-8 dienomis tik portale 15min nuo 12 val. žiūrėkite specialiai jums paruoštus kino seansus – net po du filmus. Jeigu nesuspėjote pasižiūrėti, filmai bus kartojami ir 19 val.
Ištrauka iš filmo „Namo“
Ištrauka iš filmo „Namo“

Filmus kviečiame žiūrėti balandžio 4-8 dienomis nuo 12 val. ir 19 val.

Filmas „Galas skaistybei“, rež. Fanni Szilágyi (N-13)

Tundė ir Ksenia yra seserys dvynės. Jas sieja vienodi pomėgiai, o skiria nepanaši išvaizda. Abi dievina tą patį kultinį filmą apie du brolius ir nekenčia mamos verdamo guliašo. Tundę kankina depresija, o Ksenią – bulimija. Vieną saulėtą popietę sesių poilsį sutrukdo parūkyti užsimanęs Abelis. Jis pažada išpildyti slapčiausius geismus. Pasimatymas prie ežero išprovokuoja seksualumo, pavydo ir pykčio proveržį. Skirtingos dvynių reakcijos į vaikino pagundas tampa rimtu išbandymu jų vienybei.

Filmas „Namo“, rež. Gabrielė Urbonaitė (N-13)

22-ejų Ieva grįžta į gimtąjį Vilnių po ketverių Holivude praleistų metų. Per pirmas dvylika valandų Ieva susitinka su mama ir senais draugais, šie klaidingai įsivaizduoja Ievą kaip sėkmingą Holivudo aktorę, o Ameriką kaip galimybių kraštą. Tik buvusiam vaikinui Tadui Ieva atskleidžia savo dvejones dėl ateities. Vaikštinėdama po naktinį Vilnių ji stebisi, kaip pasikeitė miestas. Norėdama atgaivinti ryšius su žmonėmis ir miestu, Ieva turi susitaikyti, kad viskas laikui bėgant keičiasi.

FILMUS 12 VAL. IR 19 VAL. ŽIŪRĖKITE ČIA

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas