Paskutinės akcijos dienos! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti
2022 08 09

Atšaukus 90 mln. dolerių kainavusio filmo „Batgirl“ rodymą prabilo pagrindinė aktorė

Po „Warner Bros“ sprendimo atšaukti filmo „Batgirl“ išleidimą visose platformose savo socialiniuose tinkluose pasisakė pagrindinę filmo heroję vaidinusi Leslie Grace.
Koliaže - pirmoji „Batgirl“ aktorė Yvonne Craig, šįmet turėjusi pasirodyti Leslie Grace ir „Batgirl“ iliustracija
Koliaže – pirmoji „Batgirl“ aktorė Yvonne Craig, šįmet turėjusi pasirodyti Leslie Grace ir „Batgirl“ iliustracija / Wikipedia Commons/ Scanpix/ Clay Mann iliustracija

Aktorė siuntė žinutę savo gerbėjams bei išreiškė dėkingumą kartu su ja dirbusiai komandai:

Querida familia (liet. Brangūs giminaičiai)! Džiaugiuosi aktoriais ir visa komanda, su kuria mes dirbome Škotijoje 7 mėnesius. Jaučiuosi palaiminta, kad dirbau tarp absoliučių grandų ir užmezgiau santykius visam gyvenimui! Kiekvienam „Batgirl“ gerbėjui – AČIŪ už meilę ir tikėjimą, leidusį man užsivilkti „Batgirl“ apsiaustą ir tapti, kaip geriausiai pasakė pati Barbara Gordon, „savo pačios prakeikta didvyre!“.

Kaip anksčiau rašė 15min, „Warner Bros“ patvirtino, kad filmas, kuriame superheroję Barbarą Gordon vaidina aktorė Leslie Grace, niekada nebus išleistas, nors filmavimo darbai jau baigti, trečiadienį pranešė „The Guardian“.

Filmą režisavo „Ms Marvel“ režisieriai Adilas El Arbis ir Bilallas Fallahas. 2021 metais nuspręsta, kad šis filmas yra viena iš „Warner Bros“ strategijų, siekiant kurti vaidybinius filmus platformai „HBO Max“. Visgi antradienį studija patvirtino, kad filmas niekada nebus išleistas nei kino teatruose, nei „HBO Max“, teigiama publikacijoje.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas