Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti
2012 07 11

Brodvėjaus aktorė Nina Arianda didžiajame ekrane vaidins Janis Joplin

Būsimo biografinio filmo apie 7-ojo dešimtmečio roko legendą Janis Joplin kūrėjai nori, kad ją įkūnytų neseniai „Tony“ apdovanota Nina Arianda, antradienį paskelbė režisieriaus Seano Durkino atstovas.
Brodvėjaus aktorė Nina Arianda
Brodvėjaus aktorė Nina Arianda / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

Nepriklausomai prodiusuojamas filmas „Joplin“ pasakos apie paskutinius šešis gergždžiančio balso dainininkės gyvenimo mėnesius iki jos mirties 1970 metais nuo narkotikų perdozavimo. Su tokiais roko hitais kaip „Down on Me“ ir „Piece of My Heart“ J.Joplin pelnė pasaulinę šlovę.

Prodiuseris Peteris Newmanas šou verslo naujienų tinklalapiui „Deadline“ sakė, kad „Joplin“ biudžetą sudarys mažiau nei 20 mln. dolerių ir kad filmavimas prasidės kitų metų pradžioje.

N.Arianda entuziastingų atsiliepimų sulaukė už vaidmenį komedijoje apie seksą „Venera kailyje“ (Venus in Fur), kurioje vaidina sunkų periodą išgyvenančią aktorę Vandą, pavėluojančią į peržiūrą ir vaidinančią savo gyvenimą. Šis vaidmuo jai pelnė geriausios Brodvėjaus aktorės „Tony“, o neseniai ji pasirodė Woody Alleno (Vudžio Aleno) filme „Vidurnaktis Paryžiuje“ (Midnight in Paris).

S.Durkinas geriausiai žinomas savo 2011 metų nepriklausomu filmu „Marta Mersi Mei Marlen“ (Martha Marcy May Marlene), už kurį gavo režisūros apdovanojimą pernykščiame Sandanso kino festivalyje.

J.Joplin, kuri mirė būdama 27 metų amžiaus, per savo trumpą karjerą gyveno intensyvų gyvenimą ir tapo Vudstoko kartos simboliu.

Ji išgarsėjo kaip psichodelinio roko grupės „Big Brother and the Holding Company“ dainininkė, o paskui sėkmingai tęsė karjerą su palaikymo grupėmis „The Kozmic Blues Band“ ir „The Full Tilt Boogie Band“.

Pasak P.Newmano, N.Arianda filme dainuos visas dainas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas