Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2015 12 28

Fantastinio filmo „Mafija“ intriga: net ir patys aktoriai nežinojo, kaip baigsis juosta

Vienu geriausių visų laikų žaidimų pripažįstama „Mafija“ išsiskiria psichologine įtampa ir paslaptingumu: žaidėjai iki paskutinės minutės nežino, kurie iš jų yra taikūs miesto gyventojai, o kurie – žiaurūs mafijos nariai.
Kadras iš filmo „Mafija“
Kadras iš filmo „Mafija“

Siekdamas autentiškumo, naujojo trilerio „Mafija“ režisierius Sarikas Andreasjanas („Tarnybinis romanas. Dabartiniai laikai“, „Ką išdarinėja vyrai!“) paprašė visų į pagrindinius vaidmenis pretenduojančių aktorių sudalyvauti klasikiniame „Mafijos“ žaidime. Tai buvo būtina sąlyga, norint gauti vaidmenį. Patvirtinus aktorių ansamblį, režisieriui šovė dar viena mintis: žaidimo paslaptį perkelti ne tik į juostos siužetą, bet ir į realų gyvenimą.

S. Andreasjanas nutarė nufilmuoti net kelias skirtingas juostos pabaigas, kuriose mafijos nariai – vis kiti filmo herojai. „Mafijos“ montavimo darbai buvo laikomi griežčiausioje paslaptyje, tad net patys juostos aktoriai iki pat premjeros nežinojo, kaip baigiasi filmas.

Kadras iš filmo „Mafija“
Kadras iš filmo „Mafija“

Fantastinė juosta „Mafija“ pasakoja apie ateities Maskvoje rengiamą ir visame pasaulyje išpopuliarėjusį realybės šou. Vienuolika žaidėjų turi išsiaiškinti, kurie iš jų yra taikūs piliečiai, o kurie – negailestingi mafijos nariai. Laimėtojai apdovanojami didžiuliu piniginiu prizu ir mėgaujasi šlove, o pralaimėjusiųjų laukia mirtis.

Dviem versijomis – rusiškai ir angliškai – nufilmuota juosta(taip pat ir 3D formatu) Lietuvos kino teatruose pradedama rodyti sausio pirmą dieną.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas