Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2015 12 11

Filmo „Mafija“ kaskadiniams triukams vadovavo lietuvis Tomas Ereminas

Sausio pirmą dieną į kino teatrus atkeliausiančio futuristinio psichologinio trilerio „Mafija“ kūrėjų sąraše – ir lietuviška pavardė. Kaskadininkas Tomas Ereminas buvo atsakingas už visų juostos kaskadinių triukų įgyvendinimą.

Prieš dvidešimt metų (1995-aisiais) kaskadininko karjerą pasirinkęs T. Ereminas jau seniai išsikovojo didžiausių Holivudo (ir ne tik) studijų, aktorių bei režisierių pripažinimą. Iki šiol lietuvis jau yra nusifilmavęs daugiau nei pusšimtyje filmų bei televizijos serialų. „Įniršis“, „Jupiterė. Pabudimas“, „Galaktikos sergėtojai“, „Snieguolė ir medžiotojas“, „Persijos princas: laiko smiltys“, „Dangaus karalystė“, „Pasipriešinimas“, „Ekstraordinarių džentelmenų lyga“, TV serialas „Sostų karai“ – tai tik nedidelė dalis iš T. Eremino darbų sąrašo.

Lietuvio profesionalumą įvertino ir grandiozinio futuristinio trilerio „Mafija“ kūrėjai, T.Ereminui patikėję koordinuoti juostos kaskadinius triukus. Nemaža dalis filmo vyksta veikėjų vaizduotėje, kur įmanoma beveik viskas, tad lietuviui darbo tikrai netrūko. Šio darbo rezultatus kino teatruose 3D formatu bus galima pamatyti jau nuo sausio 1 dienos.

Ateities Maskvoje psichologinis žaidimas „Mafija“ yra tapęs pasauliniu fenomenu – itin populiariu realybės šou. Vienuolika žaidėjų turi išsiaiškinti, kurie iš jų yra taikūs piliečiai, o kurie – negailestingi mafijos nariai. Laimėtojai apdovanojami didžiuliu piniginiu prizu ir mėgaujasi šlove, o pralaimėjusiųjų laukia mirtis.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas