Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2016 09 09

„Havana moon“ – filmas, kurį būtina pamatyti

Didysis penktadienis – 2016 m. kovo 25 d. – įeis į Kubos ir rokenrolo istoriją. Tą dieną „The Rolling Stones“ tapo pirmąja roko grupe, kuri šimtams tūkstančių gerbėjų Havanoje, Kuboje, surengė didžiulį nemokamą koncertą po atviru dangumi. Istorinis koncertas buvo nufilmuotas, o vėliau sukurtas filmas „HAVANA MOON“.
„Rolling Stones“
„Rolling Stones“ / Partnerio nuotr.

Šis „Rolling Stones“ gyvo garso koncerto Kuboje filmas didžiuosiuose viso pasaulio kino ekranuose bus pristatomas ir rodomas tiktai vieną vienintelį vakarą – 2016 m. rugsėjo 23 d., penktadienį, 19.00val., Cinamon kino centre.

Partnerio nuotr./„Rolling Stones“
Partnerio nuotr./„Rolling Stones“

Įmonės „Musicscreen“, besispecializuojančios koncertų perkėlimu į ekranus, vykdomasis direktorius Deividas Popas teigė: „Havana Moon“ filmas panardins žiūrovus į fantastišką garso vandenyną su itin aukštos kokybės vaizdo elementais. Tai vienintelė galimybė koncertą pamatyti iš kiek galima arčiau, todėl nepraleiskite šios progos!“

Pats „Rollig Stones“ lyderis, Mikas Džegeris, pasakojo, kad Kuboje surengtas šou buvo paprasčiausiai neįtikėtinas; tai buvo nuostabi akimirka – didžiulė žmonių jūra driekėsi kiek akys matė; galėjai jausti iš minios sklindantį entuziazmo kupiną jaudulį; tai buvo išskirtinė akimirka.

Partnerio nuotr./„Rolling Stones“
Partnerio nuotr./„Rolling Stones“

Britų rokerių nemokamas koncertas, vykęs tą patį vakarą, kai prezidentas Obama tapo pirmuoju JAV prezidentu po 88 metų apsilankiusiu Kuboje, į šalies sostinę pritraukė milijoną žmonių. Niekas negalėjo atsistoti tarp grupės ir jos gerbėjų. Netgi Vatikanas Romoje, kuris priešinosi rokenrolo koncertui Didįjį penktadienį. Mikas Džegeris pasveikino didžiulę minią, susirinkusią pažiūrėti istorinio renginio, tardamas: „Pagaliau laikai keičiasi. Kuba, mes esame laimingi būdami čia“.

Grupė sugrojo visas savo žinomiausias dainas, įskaitant „Jumpin“, „Jack Flash“, „It‘s Only Rock ‘n’ Roll“, „Paint it Black“, „Honky Tonk Women“, „Start Me Up“, „Brown Sugar“, „You Can‘t Always Get What You Want“ ir „(I Can‘t Get No) Satisfaction“ bei pateikė keletą siurprizų.

Partnerio nuotr./„Rolling Stones“
Partnerio nuotr./„Rolling Stones“

Dabar šio istorinio vakaro magiją ir džiugesį, apsupti garso ir žvelgdami į didelius ekranus, galės patirti ir kino teatro lankytojai. Tai išskirtinis, tik vieną vakarą – rugsėjo 23 d., 19.00val., vyksiantis reginys Cinamon kino centre.

Bilietus galite įsigyti čia.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas