Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti
2013 11 21

Į Lietuvos kino teatrus atkeliauja kalbantys kalakutai

Pasaulis vis dar dainuoja Yvis hitą „The Fox“, kuriame klausiama, kaip kalba lapė. Tačiau ne vien laputės kalbėjimas yra paslaptingas, tikrai ne visi žino, kaip kalba kalakutai. Animacinėje komedijoje visai šeimai „Kalakutai: atgal į ateitį“ šie paukščiai turi ką pasakyti ir tai tikrai daugiau nei įprastinis „šuldubuldu“.
Filmas „Kalakutai: atgal į ateitį“
Filmas „Kalakutai: atgal į ateitį“ / Kadras iš filmo

Du drąsuoliai kalakutai Regis ir Džeikas leidžiasi į stulbinančią kelionę. Norėdami išbraukti kalakutieną iš tradicinių šventinio stalo patiekalų, jie ryžtasi pakeisti istoriją. Patekę į slaptą karinę bazę, mūsų herojai tampa pirmaisiais laiko turistais. Nukeliavę į 1621-uosius, kai gimė tradicija Padėkos dienos proga valgyti kalakutą, Regis su Džeiku suburia nepalaužiamą kalakutų pasipriešinimo kariuomenę ir patiria galybę nuotykių.

Prodiuserio, dirbusio su „Šreku“ ir režisieriaus, sukūrusio „Hortoną“ bei prisidėjusio prie „Monstrų biuro“, „Žaislų istorijos“ bei „Žuviuko Nemo“, bendras darbas parodys, kad ne tik „ereliai musių negaudo“. Kalakutai taip pat nevengia atlikti didelių darbų ir patirti smagių nuotykių.

Kalbantys kalakutai į Lietuvos kino teatrus atkeliauja gruodžio 13 dieną. Vietoje įprastinio „šuldubuldu“, trumpai drūtai nusakančio visus įmanomus kalakutų naudojamus teiginius, filmas išverstas į lietuvių kalbą, o paukščius įgarsino puikūs lietuvių aktoriai. Animacija ne tik bus dubliuota lietuviškai, papildomą įspūdį garantuoja ir 3D formatas.

VIDEO: Filmo „Kalakutai: atgal į ateitį“ anonsas

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas