Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Ką žiūrime šį vakarą? Karščiausia rudens TV premjera ir naujausi filmai per TELIA PLAY

Besimėgaujant savotišku ketvirtuoju vasaros mėnesiu, dejuojant dėl pasikeitusių ryto rutinų ir belaukiant tikrojo rugsėjiško oro (gali būti, kad jau net rytoj), televizijos pasaulyje – pats darbymetis. Karščiausios rudens TV premjeros ir kino teatrų hitai laukia jūsų dėmesio namų kino platformose. Kaip byloja angliškas posakis – „You Know the Drill“, – žinote, ką turite padaryti: Įsijungti TELIA PLAY.
„Pingvinas“ („The Penguin“, 2024)
„Purpurinė pieva“ („The Color Purple“, 2023) / Telia play nuotr.

„Pingvinas“ („The Penguin“, 2024)

Serialų kūrimo meka HBO pristato pačią karščiausią televizinę rudens sezono premjerą visame pasaulyje – aštuonių dalių serialą „Pingvinas“. Tai yra 2022 metų kino filmo „Betmenas“ tęsinys bei tolimesnis DC komiksų ekranizacijos pasakojimas.

Seriale, kaip ir filme, vieną ikoniškiausių šios visatos blogiečių, kriminalinio pasaulio veikėją Ozą Cobbą įkūnija beveik neatpažįstamai pasikeitęs airių aktorius Colinas Farrellas.

Jei patiko filmas „Betmenas“, neabejotinai dėmesį patrauks ir šios serijos, kurios kaip ir savo pirmtakas bus tamsios, niūros, stilingos, gangsteriškos ir kažkiek primins legendinį filmą „Krikštatėvis“.

Kiekvieną savaitę pačią naujausią seriją kartu su visais pasaulio žiūrovais rasite TELIA PLAY platformoje.

Nuoroda į kriminalinį serialą suaugusiems „Pingvinas“

Jei norite atgaivinti atmintį, nuoroda į 2022 metų filmą „Betmenas“

Telia play nuotr./„Pingvinas“ („The Penguin“, 2024)
Telia play nuotr./„Pingvinas“ („The Penguin“, 2024)

„Šeši broliai šizofrenikai“ („Six Schizophrenic Brothers“, 2024)

Jei mėgstate dokumentikas, kurių istorijos sunkiai protu suvokiamos, ši – pasiruošusi jus nustebinti.

Serijų herojai – 12 vaikų susilaukę Donas ir Mimi Galvinai iš Kolorado valstijos, kurių net šešiems sūnums buvo diagnozuota šizofrenija.

Keturiose dokumentikos dalyse kūrėjai aiškinasi, kaip šios berniukų diagnozės įtakojo visą šeimą, kitų vaikų gyvenimus bei jų tarpusavio santykius. Dokumentikoje plačiau apžvelgiamas šis psichikos sutrikimas ir ieškoma genetinių bei aplinkos faktorių, kurie galėjo sąlygoti tokį sudėtingą šiai šeimynai tekusį likimą. Pasiruoškite tikram ir intymiam pasakojimui apie emocinę tokios šeimos narių būklę, sužinokite, kuo gyvena likę gyvi šios gausios šeimynos nariai.

Nuoroda į dokumentines mini serijas „Šeši broliai šizofrenikai“

Telia play nuotr./„Šeši broliai šizofrenikai“ („Six Schizophrenic Brothers“, 2024)
Telia play nuotr./„Šeši broliai šizofrenikai“ („Six Schizophrenic Brothers“, 2024)

„Keistuolė Betė“ („My Freaky Family“, 2024)

Jei esate Hario Poterio filmų gerbėjai ar simpatizuojate animaciniam filmui „Enkanto“, ši airiškų kerų, folkloro, magijos ir muzikos kupina animacija visai šeimai – tikrai verta jūsų dėmesio.

Tuoj 13-tą gimtadienį švęsianti pagrindinė filmuko herojė Betė yra vienintelė savo ekscentriškos šeimos narė, nesinaudojanti magija. Kodėl Betei sunku pritapti prie savo šeimynos ir kodėl jai mama draudžia naudoti magiją? Ieškodami atsakymų į šiuos klausimus leidžiamės į kelionę, kurioje ir bus atskleista paslaptis apie Betę ir jos paslaptingas magiškas galias.

Nuoroda į animacinį filmą visai šeimai „Keistuolė Betė“

Telia play nuotr./„Keistuolė Betė“ („My Freaky Family“, 2024)
Telia play nuotr./„Keistuolė Betė“ („My Freaky Family“, 2024)

„Purpurinė pieva“ („The Color Purple“, 2023)

Tai jau antroji 1982-ais metais amerikiečių rašytojos Alice Walker sukurtos novelės ekranizacija, dar 1985-ais pirmąjį filmą sukūrė pats Stevenas Spielbergas.
Šioji adaptacija kiek kitokia, tai „Tony“ apdovanojimą pelniusio Brodvėjaus miuziklo perkėlimas į kino ekranus. Kaip jau galite suprasti, šioje XX a. pradžios dramoje tikrai netrūks muzikinių intarpų.

Filme pasakojama širdį verianti jaunos afroamerikietės merginos gyvenimo istorija, kurioje netrūko prievartos, smurto ir sudėtingos kasdienybės, augant to meto JAV pietinėse valstijose.

Ar pavyko merginai susidoroti su jai mestais iššūkiais, atrasti meilę, išlaikyti orumą bei užsiauginti pasitikėjimą savimi?

Šiame filme galėsite iš arti stebėti Brodvėjaus teatro žvaigždžių muzikinius pasirodymus ir džiaugtis aktorės Danielle Brooks vaidyba, už kurią ji net buvo nominuota „Oskarui“.

Nuoroda į muzikinę dramą „Purpurinė pieva“

Telia play nuotr./„Purpurinė pieva“ („The Color Purple“, 2023)
Telia play nuotr./„Purpurinė pieva“ („The Color Purple“, 2023)

„Tylos zona. Pirmoji diena“ („A Quiet Place: Day one“, 2024)

Apokaliptinių siaubo pasakojimų, monstrų istorijų ir nuolatinėje įtampoje žiūrovus laikančių filmų gerbėjams – džiugi šventė. Šios vasaros kino teatrų blokbasteris jau TELIA PLAY platformoje.

Jei matėte filmus „Tylos zona“ ir „Tylos zona 2“, tikrai būsite vienas tų, kuriems įdomu išsiaiškinti, kaipgi nutiko, kad po ateivių invazijos žmonija gyvena visiškoje tyloje.

Šių dviejų filmų priešistorę, pirmąjį žmonių susidūrimą su ateiviais bei iš to sekusį pasinėrimą į tylos pasaulį ir nagrinėja naujausias sagos filmas „Tylos zona. Pirmoji diena“.

Jei matėte pirmus filmus – žinote, ko tikėtis, jei nematėte – pasiruoškite veiksmui.

Beje, pagrindinį vaidmenį filme atlieka bei savo talentinga vaidyba čia žiūrovus džiugina „Oskaro“ laureatė Lupita Nyong'o.

Nuoroda į apokaliptinį siaubo filmą „Tylos zona. Pirmoji diena“

Jei norite atgaivinti atmintį pirmais dviem filmais:

Nuoroda į „Tylos zona“ ir nuoroda į „Tylos zona 2“

Telia play nuotr./„Tylos zona. Pirmoji diena“ („A Quiet Place: Day one“, 2024)
Telia play nuotr./„Tylos zona. Pirmoji diena“ („A Quiet Place: Day one“, 2024)

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas