Paskutinė akcijos diena! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti
2020 04 28

Kino festivaliai vienijasi – „Youtube“ gegužę laukia globalus kino festivalis

Pasauliui ir kultūros sektoriui toliau kenčiant nuo koronaviruso pandemijos, susivienijus didiesiems kino festivaliams nuo gegužės 29 d. „Youtube“ kanale prasidės internetinis kino festivalis „We Are One: A Global Film Festival“, praneša „Variety“.
„We Are One: A Global Film Festival“
„We Are One: A Global Film Festival“ / Stop kadras
Temos: 2 YouTube Kinas

Renginys truks 10 dienų, o jo programą sudarys Kanų, Berlynalės, Venecijos, „Sundance“, Toronto, Tribecos, Niujorko ir kitų tarptautinių kino festivalių filmai.

Kol kas informacija apie tai, kas bus rodoma festivalio programoje, laikoma paslaptyje – apie tai organizatoriai ketina informuoti artimiausiomis savaitėmis.

„We Are One: A Global Film Festival“ vienija kuratorius, menininkus ir istorijų pasakotojus, kurie siekia pralinksminti ir suteikti palengvėjimą auditorijai visame pasaulyje. Dirbdami su nuostabiais partneriais ir „Youtube“ tikimės, kad kiekvienas turės galimybę pajausti, kas padaro kiekvieną festivalį unikaliu, ir įvertins kino galią”, – teigė Tribecos kino festivalio vadovė Jane Rosenthal.

Filmų peržiūros bus nemokamos, tačiau žiūrovai bus kviečiami aukoti – lėšos atiteks Pasaulio sveikatos organizacijai ir vietinėms organizacijoms visame pasaulyje.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas