Metinė prenumerata tik 7,99 Eur! Karūnuokite savaitgalį kokybišku turiniu.
Išbandyti

Pakviesk tėtį į filmą: keletas rekomendacijų „Telia Play“ platformoje

Sveikinant visus su vasaros pradžia, kartu minime ir tėčio dieną. Jei sugalvosite leisti laisvalaikį kartu su „Telia Play“, jūsų laukia pačios tikriausios ir nepagražintos istorijos, stiprūs ir įsimintini tėviški personažai, brolystė ir draugystė. Rinkitės pagal norimą žanrą, vidinę nuotaiką ar tiesiog žiūrėkite visus iš eilės. Tikrai patiks.
Pakviesk tėtį į filmą: keletas rekomendacijų „Telia Play“ platformoje
Pakviesk tėtį į filmą: keletas rekomendacijų „Telia Play“ platformoje / „Telia play“ ir 15min koliažas

„Jonas“ (su garsiniu atvaizdavimu, 2024)

Šioje M. Starkaus režisuotoje dokumentikoje pirmą kartą taip atvirai ir iš arti stebime kuo kasdien gyvena ir kaip savo dienas anapus Atlanto leidžia Lietuvos vyrų krepšinio rinktinės kapitonas Jonas Valančiūnas. Koks yra atleto ir jo šeimos gyvenimas, priklausant stipriausiai lygai pasaulyje ir koks jis yra grįžus po sezono į gimtinę.

Daugybę vasarų Lietuvai save atidavęs krepšininkas gerbėjams papasakos ne tik kas jam yra svarbu, bet kas – svarbiausia gyvenime. Po šio filmo tikrai suprasite, ką sportininkams reiškia atstovauti savo šalį.

Kaip sako sporto žurnalistai bei treneriai – Jonas Valančiūnas ir yra Lietuvos krepšinio rinktinė.

Nuoroda į dokumentiką „Jonas“ čia:

„Telia“ nuotr./Jonas
„Telia“ nuotr./Jonas

„Mano šuo Artūras“ („Arthur the King“, 2024)

Tik pavasarį kino teatrus pasiekęs filmas, jau laukia jūsų dėmesio ir „Telia Play“ platformoje. Ši nuotykių drama yra paremta tikra istorija, kurią 2014 metais teko išgyventi Mikaeliui Lindnordui, ištvermės lenktynių komandos kapitonui.

Būnant Ekvadore, vienoje iš poilsio stotelių, jis susidraugauja su benamiu šunimi. Netikėtai gyvūnas prisijungia prie Lindnordo ir tęsia ištvermės varžybas kartu su juo ir komanda. Per dešimt dienų gyvūnas įveikia beveik 700 kilometrų. Patikėkit, sąlygos tikrai sudėtingos.

Juosta patiks visiems nuotykių, ekstremalių pojūčio mėgėjams, bei tiems, kam patinka gyvūno ir žmogaus bičiulystės istorijos. Šiame filme lojalumas ir draugystė bus pagrindiniai simpatiškos istorijos elementai.

Nuoroda į nuotykių filmą „Mano šuo Artūras“ čia:

„Telia“ nuotr./Mano šuo Artūras
„Telia“ nuotr./Mano šuo Artūras

„Geležiniai gniaužtai“ („The Iron Claw“, 2023)

Kartais tėvai savo vaikams užkrauna didžiulę naštą – neišsipildžiusius savosios jaunystės lūkesčius. Šioje istorijoje tie lūkesčiai iškelti taip aukštai, jog kartais gali atrodyti, kad siužetas – išgalvotas. Nors ir sunku patikėti, įvykiai šiame filme yra tikrų tikriausia tiesa.

Šioje sportinėje dramoje pasakojama apie praeityje itin garsius teksasiečius, brolius Von Erichus, kurie išgarsėjo kaip puikūs atletai ir dar puikesni imtynininkai. Brolių sėkmės paslaptis – juos gan griežtai visą gyvenimą treniravęs tėvas, praeityje pats buvęs perspektyvus sportininkas. Nesinori visko atskleisti, tačiau ši amerikietiškos svajonės istorija dužo į pačius skaudžiausius šipulius. Kartais tikrai bus sunku patikėti tuo, ką matote ekrane.

Juosta nustebins autentiškomis imtynių scenomis, žinomais ir daug fizinių jėgų šiam filmui atidavusiais aktoriais.

Po peržiūros tikrai ieškosite daugiau informacijos apie šią šeimyną.

Nuoroda į sporto dramą „Geležiniai gniaužtai“ čia:

„Telia“ nuotr./Geležiniai gniaužtai
„Telia“ nuotr./Geležiniai gniaužtai

„Pirmyn“ („Onward“, 2020)

Visose šeimose yra pačių tikriausių animacinių filmų gerbėjų ir jei šiomis dienomis ieškote gražios šeimyninės istorijos, gali būti, jog ši rekomendacija jums bus kaip tik.

„Oskarui“ nominuotas filmas pasakoja apie du brolius elfus – Ianą ir Barlį, kurie leidžiasi į nuotykių kupiną kelionę, norėdami išsiaiškinti ar vis dar egzistuoja magija šiame pasaulyje.

Filmas tikrai patiks visai šeimai, mat jame kūrėjai ypatingą dėmesį skiria brolių ir jų tėčio ryšiui stiprinti. Tad jei turite brolių ir mėgstate animaciją – šis filmas turi būti jūsų laisvalaikio planuose. Be pačių smagiausių temų, ši juosta nagrinės ir kiek rimtesnes temas, tokias kaip artimojo netekties, savęs pažinimo, brangiausių akimirkų tausojimo bei pasitikėjimo kitais klausimus.

Nuoroda į animacinį filmą „Pirmyn“ čia:

„Telia“ nuotr./Pirmyn
„Telia“ nuotr./Pirmyn

„Didysis turas“ („The Grand Tour“)

Palikę kultinę TV laidą „Aukščiausia pavara“, trys bičiuliai Jeremy Clarksonas, Richardas Hammondas ir Jamesas May grįžo su naujausiu savo projektu.

Šioje savotiškoje kelionėje aplink pasaulį išvysite pačias įvairiausias automobilių apžvalgas, susidursite su iššūkiais už vairo bei mėgausitės žinomos trijulės patiriamais kelionių nuotykiais, žinoma, neišvengiant sauso ir kartais tamsesnio britiško humoro.

Ši TV laida yra liaupsinama už vedėjų charizmą, komiškus intarpus, rodomą meilę visų rūšių automobiliams, greičiui bei už žiūrovams dovanojamą kokybišką laisvalaikį prie ekranų.

Jei šiuo metu turite daugiau laisvo, be jokio gėdos jausmo, leiskitės į šios TV laidos žiūrėjimo maratoną.

Nuoroda į nuotykių serijas „Didysis turas“ čia:

„Telia“ nuotr./Didysis turas
„Telia“ nuotr./Didysis turas

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Pastatus įdomiais daro ne tik fasadai: kodėl svarbu, kad jie galėtų pasakoti istorijas?
Reklama
Gal pats metas dalyvauti „Saulėlydžio“ sagos maratone? Visos dalys jau „Telia Play“ platformoje
Reklama
Parama gamtai gali būti ir tvaresnė, ir stilinga: „Lidl“ ir Lietuvos jūrų muziejus pristato unikalią suvenyrų kolekciją
Reklama
Išmanūs transporto infrastruktūros sprendimai – naujasis pažangos etapas pasitelkiant 5G
Užsisakykite
15min naujienlaiškius