Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2016 12 25

Penkios idėjos kalėdiniam filmų maratonui

Šiek tiek paradoksalu, bet per žiemos šventes dažnai norisi būtent kalėdinių filmų. Paprastai tai linksmi, lengvo siužeto filmai, skirti atsipalaiduoti. Turbūt daugelis jau mintinai moka „Vienas namuose“ scenarijų ir ne kartą matė „Kaip Grinčas Kalėdas vogė“. Tad jei nusprendėte, kad šiemet norite dar nematytų kalėdinio žanro filmų, pateikiame penkias idėjas, ką galima pažiūrėti šiemet.
Kalėdiniai filmai / 123rf.com nuotr.
Kalėdiniai filmai / 123rf.com nuotr.

1. „Kaip tik Kalėdoms“ / Just in Time for Christmas

Lindsay turi priimti sunkų sprendimą: likti mažame gimtajame miestelyje ir ištekėti už ilgamečio vaikino Jasono ar priimti tik kartą gyvenime pasitaikančią progą dėstyti garsiame koledže, kuris, deja, yra už tūkstančių mylių.

Laimei, stebuklingas pasiuntinys padovanoja jai neįkainojamą dovaną – nukelia Lindsay trejus metus į ateitį. Šitaip ji gali pamatyti, kaip pasikeičia jos gyvenimas priėmus atitinkamą sprendimą. Vaidina Eloise Mumford, Michaelas Stahl-Davidas, Williamas Shatneris ir Christopheris Lloydas.

VIDEO: Just In Time For Christmas [2015] - Trailer (Starring Eloise Mumford)

2. „Kepėja detektyvė“ / Murder, She Baked: A Plum Pudding Mystery Plot

Hana Svensen gamina slyvų pudingą ir tuo pačiu bando išaiškinti, kas nužudė vyrą jo paties kabinete. Pasirodo, įtariamųjų sąrašas ilgas. Jį nužudyti galėjo tiek pasipiktinimo neslepianti buvusi žmona, tiek susierzinę investuotojai. Bet kai Hana imasi bylos, galite būti tikri, kad bus ne tik įdomu, bet ir atsiras vietos trupučiui kalėdinės romantikos.

VIDEO: Murder, She Baked: A Plum Pudding Mystery - Starring Alison Sweeney & Cameron Mathison

3. „Karūna Kalėdoms“ / Crown for Christmas

Allie atleido iš prabangaus New Yorko viešbučio, kuriame ji dirbo kambarine. Nors nenorom, tačiau ji sutinka laikinai eiti guvernantės pareigas. Jos auklėtinė – jauna mergina iš įtakingos europiečių šeimos, kuri gyvena tikroje pilyje.

Atvykusi Allie sužino, kad merginos vardas – princesė Teodora, o jos tėvas – Maksimilianas, Vinšerio karalius. Karalius perspėja Allie, kad princesė yra linkusi terorizuoti mokytojus, o šis polinkis ypač sustiprėjo po jos motinos mirties.

Tačiau ilgainiui princesė ir guvernantė susidraugauja, o tarp Allie ir Makso įsižiebia ugnelė. Vis dėlto, už karaliaus ištekėti tikisi grafienė Celia. Maksui tenka nelengvas pasirinkimas tarp aistros ir pareigos.

VIDEO: Crown for Christmas Trailer 2015

4. „Kalėdų melodija“ / A Christmas Melody

Filmas pasakoja apie Kristiną (vaid. Lacey Chabert) – gražią, stilingą ir išsiskyrusią drabužių dizainerę bei jos dukterį. Kristinai tik ką teko uždaryti mažytę parduotuvėlę Manhetene ir grįžti į gimtąjį Ohają gyventi senajame tėvų name. Tai Kristinai ir Emili nemažas iššūkis, ypač kai ji sutinka seną mokyklos varžovę Melisą (Mariah Carey).

Melisa yra tėvų ir mokytojų asociacijos prezidentė ir stengiasi priversti Kristiną pasijausti kaip įmanoma mažiau laukiamai. Kristina su Emili kaip įmanydamos stengiasi įsikurti, o joms padeda muzikos mokytojas Denis (Brennanas Elliottas) ir Kristinos teta Sara (Kathy Najimy), vietinės kavinės savininkė.

Ore sklandant šventiniams burtams ir muzikai, Kristina su Emili supranta, kad namai ten, kur miela širdžiai. Tai – debiutinis dainininkės Mariah Carey režisuotas filmas.

VIDEO: Mariah Carey - A Christmas Melody Movie Trailer

5. „Tobulos Kalėdos“ / Love the Coopers

Visos keturios Kuperių kartos ruošiasi sueiti kartu švęsti Kalėdų. Ko jie nežino, yra tai, kad vyriausieji Kuperiai, Semas ir Šarlotė, skiriasi po 40-ies metų trukusios santuokos. Šarlotė įtikina Semą palaukti, kad vaikai ir anūkai galėtų atšvęsti paskutines „tobulas Kalėdas, ir tik tada pranešti apie suplanuotas skyrybas.

Belaukiant švenčių daugybė nelauktų svečių visiškai sujaukia reikalus, tačiau padeda Kuperiams iš naujo atrasti šeimos ryšius ir pajusti tikrąją Kalėdų dvasią. Vaidina: Olivia Wilde, Steve‘as Martinas, Diane Keaton ir Johnas Goodmanas.

VIDEO: Love the Coopers Official Trailer #1 (2015) - Olivia Wilde, Amanda Seyfried Movie HD

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas