Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Tiltas 2“ dalyviams – pirmasis moralinis sprendimas. Ar po jos kažkam teks atsisveikinti su galimybe laimėti 50 tūkst. eurų?

Pirmojoje serijoje žiūrovams paaiškėjo, kad šiais metais dėl pagrindinio prizo varžosi dvi stovyklos – Šiaurės ir Pietų. Tiesa, abi stovyklos viena apie kitą kol kas nežino ir varžosi dėl to paties piniginio prizo net nenutuokdamos, kad pretendentų laimėti yra dvigubai daugiau nei jų stovykloje. Platformos „Telia Play“ realybės serialas „Tiltas 2“ tik įsibėgėja, tačiau keturi dalyviai jau leidosi vykdyti užduoties, po kurios nežinia, ar beturės galimybę prisidėti prie Tilto statybų.
„Tiltas 2“ dalyviai
„Tiltas 2“ dalyviai / Telia play nuotr.

Pirmas išbandymas – tikras šokas

Nuo pat pradžių dalyviams neleidžiantis atsipalaiduoti Švyturys paruošė pirmąjį išbandymą, į kurį komandos turi deleguoti po du dalyvius, žinodamos tik tai, kad prireiks ir proto, ir jėgų. Tik atvykę į nurodytą vietą komandų atstovai sužino, kad užduotis pareikalaus aukos. Dalyviams tenka spręsti, kuris iš jų taps komandos lyderiu, o kuriam teks išvykti namo. Nepriėmus sprendimo salą palikti turės abu.

Iš Šiaurinės komandos vykdyti užduotį apsiėmę Virginijus Bertulis ir Raminta Belevičienė keliaudami į nurodytą vietą nujaučia, kad gali tekti spręsti panašų galvosūkį. Po neramios nakties praleistos svarstant Virginijus neslepia jaučiantis turimą pranašumą: „Bent jau iš mano pusės žvelgiant, lyderystė jautėsi iš manęs nuo pat pradžių.“

Tiesa, kol kas neaišku, ar tam pritaria Raminta.

Telia play nuotr./Raminta Bilevičienė, Virginijus Bertulis
Telia play nuotr./Raminta Bilevičienė, Virginijus Bertulis

Sudėtingas sprendimas

Pietinės komandos atstovai Artūras Lubys ir Kamilė Pociūtė taip pat neapsidžiaugia išgirdę užduoties sąlygas. „Kažkas vienas turi iš mūsų iškristi“, – save ir Kamilę sprendimą priimti drąsino Artūras.

Visgi prieš nusprendžiant nuskamba ir pirmasis šio sezono susitarimas – Artūras pažada pasidalyti laimėjimu su Kamile, jeigu ši pasitrauks. Tačiau ar Kamilė pasitikės ką tik sutiktu ją išbalsavusiu bendražygiu?

Telia play nuotr./Kamilė Pociūtė
Telia play nuotr./Kamilė Pociūtė

Ryškėja tikrieji lyderiai

Kol bendražygiai sprendžia galvosūkį, Šiaurinėje stovykloje lyderio vaidmens imasi Darius Martinkus. Vyras dirba statybininku, todėl jo žinios iškart praverčia Tilto statybose. 43-ejų vyras po skyrybų su priklausomybių turinčia žmona vienas augina tris dukras. „Aš tiesiog nebūčiau buvęs sveiko proto žmogus, jeigu būčiau palikęs jas likimo valiai, – tvirtina savęs herojumi nelaikantis vyras. – Kaip gali žmogus, turėdamas kažkokių priklausomybių, auginti tris mergaites, iš kurių dvi neįgalios? Aš paprasčiausiai negalėjau jų atiduoti.“

Telia play nuotr./Darius Martinkus
Telia play nuotr./Darius Martinkus

Pažintys, draugystės ir pirmieji nesutarimai jau kibirkščiuoja, bet dalyviams, likusiems saloje, ramybės neduoda nesugrįžtantys kolegos. Ar tikrai Švyturio užduotyje neliko paslėptų sąlygų?

Realybės serialas „Tiltas 2“ per „Telia Play+“ nuo spalio 3 d. Žiūrovai gali iškart peržiūrėti pirmąsias tris iš 12 serijų, vėliau kiekvieną ketvirtadienį, nuo spalio 10-osios, pasirodys nauja dalis, o serialo finišas – gruodžio 5-ąją.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas