Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„iKnygos.lt“ pristato H.Falco knygą „Aš esu: suvokimo, kas iš tiesų esate, galia“

„Pribloškianti, nuodugni ir akis atverianti knyga apie galią atrasti, kas tu iš tikrųjų esi“ – taip Howardo Falco, žinomo amerikiečių savęs įgalinimo eksperto, autoriaus, kalbėtojo ir dvasinio mokytojo, kurio specializacija – proto galia, darbą pristatė „The New York Times“. Saviugdos vadovas „Aš esu“ – naujiena Lietuvoje, kurią į lietuvių kalbą išvertė, atspausdino bei lietuviškai įgarsino ir išleido „iKnygos.lt“.
R.Van Cleave
R.Van Cleave / Iknygos.lt nuotr.
Temos: 2 Knygos Saviugda

Pasak Rimutės Van Cleave, projekto sąmoningam gyvenimui „iKnygos.lt“ iniciatorės ir vadovės, šis leidinys – kelionė į save, kurios metu atsakoma į esminius egzistencinius klausimus: „kas aš esu?“, „kodėl aš esu?“ ir „kuo galiu tapti?“.

„Knygoje autorius mus moko klausti. O išmokus teisingai klausti – gauti tikslius atsakymus. Gyvenimas gali pasikeisti akimirksniu, jei geriau pažinsime save: suprasime, kodėl priimame tam tikrus sprendimus, kodėl kartojasi mūsų poelgiai, kodėl gyvename ne taip, kaip visada norėjome. Perskaičius knygą galime geriau suprasti savo troškimus ir tikslą. Kiekviename puslapyje rasite įžvalgų ir idėjų, kurios padės atvirai pažiūrėti i savo vidų. Tad jei jūsų ketinimai ir troškimai yra tvirti, valia – stipri, šioje knygoje išdėstyta išmintis padės jums pajusti vidinę ramybę. O joje esanti jėga leis suprasti, kaip jau dabar gyventi gyvenimą, kurio norite“, – dėstė R.Van Cleave.

Iknygos.lt nuotr./„Iknygos.lt“ pristato H.Falco knygą „Aš esu: suvokimo, kas iš tiesų esate, galia“
Iknygos.lt nuotr./„Iknygos.lt“ pristato H.Falco knygą „Aš esu: suvokimo, kas iš tiesų esate, galia“

Anot knygą rekomenduojančios R.Van Cleave, savęs pažinimas – privalumas, kuriuo ne visi pasinaudoja. Nors mus nuo pat vaikystės formuoja tėvai, draugai, gyvenimo situacijos, filmai bei knygos, viską galime keisti ir tapti, kuo norime. Dažnai ištinkanti problema – blaškymasis tarp savęs ir kitų. Todėl, anot projekto sąmoningam gyvenimui „Iknygos.lt“ iniciatorės ir vadovės, neretai nežinome, kas esame iš tiesų, tik žinome, kas esame kitų akyse, žmonių pripažinime ar nepripažinime.

„Nors dalyvauju garsių autorių seminaruose, tokių kaip Eckhart Tolle, Joe Dispenza, Gregg Briden, Tonny Robins, tačiau H.Falco sugebėjo mane įtraukti į labai gilią savęs analizę. Viena jų – iš kur kyla poreikiai ir priklausomybė? Su didžiule išmintimi autorius mus veda į tai, kaip mums nuo jų išsilaisvinti ir galiausiai kurti savo tikrą savivaizdį, nes tik taip galime jaustis svarbūs ir gyvi. Be to, autorius žavi savo rašymo paprastumu, o įsiminti padeda paprasti, šiuolaikiniam žmogui suprantami žodžiai. Šią knygą perskaičiau keletą kartų ir nusprendžiau, kad tikrai noriu ja pasidalinti ir išversti į lietuvių kalbą bei pateikti Lietuvos skaitytojui“, – pasakojo moteris.

Ši knyga, kaip ir visos kitos „Iknygos.lt“ sąmoningumo ir asmeninio tobulėjimo knygos, leidžiama įprastu formatu bei audioknygos formatu. Ją įgarsina skaitovas Leonidas Čiudaras. Ją galite rasti www.iknygos.lt puslapyje, taip pat knygynuose, internete ir audiotekoje.

„Vertiname kiekvieną savo skaitytoją, tad esame prisitaikę prie skirtingų poreikių. Knygą pirštais norintys liesti gali įsigyti popieriniu, paprastu variantu, skubantys žmonės – pritaikytu audioknygos pavidalu. Nuolatos atnaujiname ir plečiame savo knygų asortimentą. Ateityje turime numatę dar vieną knygą. Pavadinimo atskleisti dar negalime, bet tai labai žymios autorės knyga apie sveikatą, apie tai, kaip mūsų mintys daro įtaką sveikatai ir kaip galime to išvengti. Tai tikrai stipri knyga, kuri padės daugiau suprasti savo kūno paslaptis, išvengti bereikalingų ligų bei gyventi darnoje su savo kūnu ir siela. Sekite naujienas, pažadame nustebinti“, – pokalbį baigė R. Van Cleave.

VIDEO: Howardo Falco - "Aš esu. Suvokimo, kas iš tiesų esate, galia" knygos pristatymas #KnygųPristatymai

Apie projektą „iKnygos.lt“

„iKnygos.lt“ kruopščiai atrenka, į lietuvių kalbą išverčia ir išleidžia vertingas bei pasaulinį pripažinimą pelniusias knygas apie sąmoningumą. Jas leidžia tradiciniu, audioknygų bei elektroninių knygų formatu.

Siekiama kuo daugiau žmonių supažindinti su gyvenimą į gerąją pusę keičiančiomis sąmoningumo bei minčių galiomis, todėl jūsų dėmesiui pateikiamos knygos, kurias lengva suprasti šiuolaikiniam žmogui, ieškančiam būdų geriau pažinti savo vidinį pasaulį.

Kad knygose perskaitytus ar išklausytus principus sektųsi lengviau taikyti kasdieniame gyvenime, tinklalapyje reguliariai dalinamasi garsiniais bei tinklaraščio įrašais apie asmeninį tobulėjimą. Čia kalbama apie kiekvienam aktualias temas – pilnaverčius santykius, sėkmės pritraukimą, meilę sau, klestėjimo sąmonę, gebėjimą pastebėti galimybes ir kurti tokį gyvenimą, kokio norite.

Daugiau informacijos čia.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas