Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Kabinetas 339“: leidykla „Alma littera“ išleis ketvirtąjį tiražą

Prieš pat šiųmetę Vilniaus knygų mugę leidykla „Alma littera“ pranešė vėl kartosianti 15min tyrimų žurnalistų Birutės Davidonytės ir Dovydo Pancerovo knygos „Kabinetas 339“ tiražą. Iš viso parduota apie 14 tūkst. knygos egzempliorių.
Dovydas Pancerovas ir Birutė Davidonytė
Dovydas Pancerovas ir Birutė Davidonytė / Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.

Antradienį leidykla „Alma littera“ pranešė, kad užsakė ketvirtąjį „Kabineto 339“ tiražą, kurį sudarys papildomi 3 tūkst. egzempliorių. Taigi iš viso bus išleista jau 18 tūkst. knygos egzempliorių.

„Knygos populiarumas nemažėja. „Kabinetas 339“ iki šiol yra viena pačių perkamiausių knygų Lietuvoje“, – 15min sakė „Alma littera“ atstovė ir knygos leidėja Ugnė Giese.

Leidykla sako, kad knygos perkamumas vėl išaugo praėjusią savaitę, kai kilo skandalas dėl Sauliaus Skvernelio žmonos Silvijos Skvernelės įsidarbinimo naftos koncerne „Orlen“, – su šia energetikos įmone susiję knygoje „Kabinetas 339“ aprašyti tyrimai.

Eriko Ovčarenko / 15min nuotr./„Kabinetas 339“
Eriko Ovčarenko / 15min nuotr./„Kabinetas 339“

Autoriai dalyvaus knygų mugėje

Šį savaitgalį knyga „Kabinetas 339“ bus pristatyta Vilniaus knygų mugėje.

Nuo ketvirtadienio iki sekmadienio knygos autoriai D.Pancerovas ir B.Davidonytė leidyklos „Alma littera“ stende bendraus su skaitytojais.

Penktadienį, vasario 21-ąją, 13 val., 15min forumo salė, kur vyks „Šortų“ programa, knygos autorius D.Pancerovą ir B.Davidonytę kalbins Donatas Puslys.

Šeštadienį, vasario 22-ąją, 18 val., 15min forumo salėje vyks pagrindinis „Kabineto 339“ pristatymas. Autoriai B.Davidonytė ir D.Pancerovas kalbins Ritą Miliutę, Aurelijų Katkevičių ir Skirmantą Malinauską. Jie diskutuos apie knygoje aprašytus tyrimus, taip pat —demokratijos ir žodžio laisvės padėtį Lietuvoje. Diskusiją tiesiogiai transliuos portalas 15min.

Knygą „Kabinetas 339“ galite įsigyti visuose Lietuvos knygynuose, taip pat internete (spauskite čia). Audioknygą „Kabinetas 339“ galite įsigyti čia. Elektroninę knygą rasite čia.

VIDEO: „Kabinetas 339“: D.Pancerovas ir B.Davidonytė papasakojo, kaip gimė politikos užkulisius atskleidžianti knyga

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas